Keystone logo
Houghton College

Houghton College

Houghton College

Invoering

Houghton College is een nationaal gerangschikt christelijk college voor vrije kunsten en wetenschappen in de schilderachtige Genesee River Valley in het westen van de staat New York.

Houghton College biedt een academisch uitdagende, Christusgerichte opleiding in de vrije kunsten en wetenschappen aan studenten met verschillende tradities en economische achtergronden. Het stelt hen in staat om als geleerde dienaren te leiden en te werken in een veranderende wereld.

Houghton is een plek waar een hechte, zeer relationele christelijke gemeenschap transformatieve leerervaringen ontmoet. Onze kleine en nationaal erkende academici geven u een eersteklas christelijk onderwijs. Tegelijkertijd geeft ons uitstekende plaatsingspercentage voor alumni aan hoe goed onze studenten zijn voorbereid op de volgende stap in hun carrière.

Bij Haughton krijg je een op maat gemaakte, unieke christelijke educatieve ervaring die je individuele interesses, dromen en doelen ondersteunt.

We bereiden je niet alleen voor op een baan nadat je bent afgestudeerd, we leggen de basis voor een geweldige rest van je leven.

Houghton College geeft studenten van elk ras, huidskleur, geslacht en nationale en etnische afkomst toegang tot alle rechten, privileges, programma's en activiteiten die algemeen aan studenten worden toegekend of ter beschikking worden gesteld. Het discrimineert niet op basis van ras, huidskleur, geslacht of nationale en etnische afkomst bij het uitvoeren van zijn onderwijsbeleid, toelatingsbeleid, studiebeurzen en leenprogramma's en atletiek- en andere door scholen beheerde programma's.

Locaties

  • Houghton

    Willard Avenue,One, 14744, Houghton

    Vragen