Keystone logo
HELLENIC OPEN UNIVERSITY Master of Science in interdisciplinaire PSP-bescherming van cultureel erfgoed en natuurmonumenten tegen de gevolgen van klimaatverandering (CCC)
HELLENIC OPEN UNIVERSITY

Master of Science in interdisciplinaire PSP-bescherming van cultureel erfgoed en natuurmonumenten tegen de gevolgen van klimaatverandering (CCC)

Patras, Griekenland

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Mar 2024

EUR 3.900

Afstand leren

Invoering

Het CCC-programma voor afstandsonderwijs wordt aangeboden door de HELLENIC OPEN UNIVERSITY ( HOU ), Griekenland, in samenwerking met de Academie van Athene.

Programmaomvang

De reikwijdte van de masteropleiding «Bescherming van cultureel erfgoed en natuurmonumenten tegen de gevolgen van klimaatverandering» is de diepgaande studie van kwesties die verband houden met mitigatie en aanpassing van de gevolgen van klimaatverandering op natuurlijke en culturele erfgoedsites wereldwijd. Concreet hebben de leerresultaten waarop het programma zich richt vooral betrekking op de wetenschappen van de klimatologie en het milieu, de geologie, telemetrie en satelliettoepassingen, techniek, architectuur, geschiedenis, archeologie en het behoud van kunstwerken en monumenten. Interdisciplinaire vakgebieden zoals sociologie, cultuur en milieueconomie, evenals informatietechnologie, ondersteunen de hoofdprogramma's van het programma.

Algemene informatie

De kennis en ervaring die zullen voortvloeien uit de combinatie van theoretische en technologische training in dit postdoctorale programma is in de eerste plaats zeer multidisciplinair. Het voorgestelde programma combineert theorie en wetenschap om de effecten van klimaatverandering op de natuur en cultureel erfgoed optimaal aan te pakken. Het gebruik van theoretische kennis en kennis uit wetenschappen als meteorologie, archeologie, fysische chemie, sociologie, etc. zorgen voor een enorm scala aan interdisciplinariteit in dit programma. De originaliteit van het onderwerp draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van wetenschap en technologie, maar ook aan vooruitgang op het gebied van interdisciplinaire kennistoepassing, zowel in de theoretische richting als in de positieve wetenschappen. In deze MSc ontmoeten wetenschappen, kunst en technologie elkaar in een nieuw interdisciplinair veld, dat zich naar verwachting zeer snel zal ontwikkelen.

Overzicht van het programma

Classificatie volgens UNESCO ISCED-2011

Gebaseerd op het opleidingsniveau: 7

Classificatie volgens UNESCO ISCED-2013

Gebaseerd op het gebied van onderwijs: 0288 «Interdisciplinaire programma's en kwalificaties met betrekking tot kunst en geesteswetenschappen»

ECTS studiepunten

De totale som van ECTS-eenheden (European Credit Transfer and Accumulation System) die nodig is voor de voltooiing van het programma is 120.

Programmaduur

De minimale tijd die nodig is voor de voltooiing van het programma is twee (2) academiejaren.

Type postdoctoraal studieprogramma

Master of Science (M.Sc.)

Programmataal

De officiële taal van het programma is Engels. De taal waarin alle materiële inhoud, schriftelijke opdrachten en postdoctorale scriptie zijn geschreven, is Engels.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen