Keystone logo
Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Invoering

Holy Family University is een volledig geaccrediteerde katholieke, particuliere, gemengde universiteit die niet-gegradueerde, afgestudeerde en snelle opleidingen aanbiedt. De hoofdcampus van de universiteit bevindt zich in het noordoosten van Philadelphia, een extra locatie in Newtown, Pennsylvania. Opgericht in 1954 door de Zusters van de Heilige Familie van Nazareth als een particuliere, non-profit, door geloof geïnspireerde gemeenschap, stimuleert de Holy Family University afgestudeerden naar een doelgericht, waardengericht leven door middel van uitstekende academische programma's, flexibele leveringsopties, veelvoudige ervaringsgerichte leermogelijkheden, ondersteunende loopbaanontwikkeling en diepe persoonlijke connecties.

Ondanks de groei van het aantal studenten, de geografische expansie van Philadelphia naar omliggende provincies, het aanbieden van verblijfsmogelijkheden en de toepassing van alternatieve pedagogische leveringsstrategieën, blijft het doel van de universiteit in wezen ongewijzigd: een kwalitatief hoogstaand, betaalbaar, persoonlijk, en waardengericht onderwijs in de stevige traditie van het katholiek hoger onderwijs. Bovendien is Holy Family University een dynamische instelling die vandaag reageert om te voorzien in de behoeften van morgen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de praktische professionele resultaten die belangrijk zijn voor haar studenten.

Voortkomend uit onze rijke traditie van het bieden van een vrijzinnig kunstonderwijs dat kunst en wetenschappen in evenwicht brengt om doelgerichte wereldburgers te creëren, bieden we een opwindend scala aan graden en studiemogelijkheden. In feite biedt Holy Family University 13 Bachelor of Arts-opleidingen, één Bachelor of Science-graad en vier interdisciplinaire graden. We geven lessen op onze campus in Philadelphia en in Newtown in het nabijgelegen Bucks County, afhankelijk van je major. Bij beide ondersteunt onze ondersteunende faculteit u bij het verwezenlijken van uw dromen.

Locaties

  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Vragen