Keystone logo
Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Invoering

Hokkaido University of Science is een uitgebreide universiteit met 4 faculteiten en 13 afdelingen. Zijn voorganger, Hokkaido University of Science, veranderde zijn naam in de huidige schoolnaam toen de Faculteit der Gezondheidswetenschappen in 2014 werd opgericht. Bovendien werden in april 2018 Hokkaido University of Science en Hokkaido College of Pharmacy geïntegreerd om de nieuwe Hokkaido University te vormen van wetenschap.

De universiteit heeft een afdeling werktuigbouwkunde, een afdeling informatietechniek, een afdeling elektrotechniek en elektrotechniek, een afdeling architectuur, een afdeling stedelijke omgeving op de afdeling techniek, een 6-jarige apotheekafdeling op de apotheekafdeling, een verpleegafdeling in de gezondheidszorg zorgafdeling, een afdeling fysiotherapie, een afdeling prothetische ledematenapparatuur, een afdeling klinische engineering en medische behandeling. De afdeling Radiologie en de faculteit Future Design hebben de afdeling Media Design en de afdeling Humane Sociologie, en de Graduate School of Engineering, de Graduate School of Pharmaceutical Sciences en de Graduate School of Health Sciences zijn opgericht. Het is een grote universiteit.

Gebaseerd op de grondgedachte, onder de slogan van "+ Professional", kijkend naar een snel veranderende samenleving, universele menselijkheid, communicatieve vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden, managementvaardigheden, enz. die nodig zijn als leden van de samenleving We streven ernaar om "+ Professional " human resources die een hoge expertise hebben op elk gebied en tegelijkertijd kwaliteiten verwerven als basisvaardigheden.

Naast community-based onderwijs en academisch onderzoek, willen we een bijdrage leveren aan de samenleving door onderzoeksresultaten terug te geven aan de samenleving en human resource development.

In 2020 zullen we hier een rol in spelen, "beter leven", "beter eten" en "beter leven", die direct verband houden met het leven van mensen, zoals het overwinnen van ziekten die de mensheid teisteren en het oplossen van voedsel- en milieuproblemen. Om bij te dragen aan de bevordering van de gezondheid en het welzijn van de regio en de mensen door middel van onderzoek naar life science dat bijdraagt ​​aan het gebied van het Noorden, hebben we onlangs het "Northern Land Life Science Creation Research Institute" opgericht.

We blijven bijdragen aan Hokkaido en willen een universiteit zijn die zich samen met de regio ontwikkelt.

Locaties

  • Asahikawa

    Asahikawa, Japan

    Vragen