Keystone logo
Hohai University

Hohai University

Hohai University

Invoering

Van de belangrijkste nationale universiteiten was Hohai University een van de eersten die cursussen in economie en management Hohai University in 1983 werd opgericht. In de afgelopen drie decennia heeft onze school de missie gebruikt. kennis en zakelijke elites worden ”. De school zet zich, samen met de faculteit en de studenten, in voor groei en innovatie door een ontwikkelingsmodel aan te nemen dat onderwijs, onderzoek, advies en training omvat. Hierbinnen heeft goede innovatie, samen met studenten en docenten die samenwerken, een school gecreëerd die gespecialiseerd is in financiën, industrie en bedrijf, managementwetenschap en projectmanagement. De school heeft een breed scala aan diplomamogelijkheden op doctoraats-, master- (inclusief MBA en Master of Engineering) en bachelorniveau.

Om zich aan te passen aan de Chinese samenleving en haar economische trends, heeft de school de internationale standaardnorm toegepast bij het opzetten van disciplines en organisaties. Het heeft talenttraining en wetenschappelijk onderzoek voortgezet en heeft de toepassing van cursussen en de praktische vaardigheden van studenten versterkt. Daarom behoort de school tot de beste scholen in het land op het gebied van schoolmanagement en uitgebreide sterkte.

“Gemeenschapsgerichte en groeiende contacten” is een belangrijk uitgangspunt van de school. Hierdoor heeft de school samenwerkings- en uitwisselingsrelaties ontwikkeld met de Wereldbank en vele academische organisaties en ondernemingen in de Verenigde Staten, Japan, Australië, Europa, Hong Kong en Taiwan. Verder heeft de school langdurige samenwerkingen gehad met honderden bedrijven op het vasteland.

De geschiedenis vordert, de samenleving ontwikkelt zich. Terugkijkend is ons hart vol trots. Vooruitkijkend, hebben we nog een grote taak te vervullen en nog een lange weg te gaan. De menselijke samenleving is de 21ste eeuw binnengestapt, waar kansen en uitdagingen naast elkaar bestaan. Met onze gretigheid om vooruitgang te boeken, samen met de zorg en ondersteuning van de gemeenschap, zijn we ervan overtuigd dat de Business School van Hohai University zeker een stevige stap zal zetten naar een betere toekomst.

Locaties

  • Nanjing

    Xi Kang Lu,1, , Nanjing

    Opleidingen

    Vragen