Keystone logo
Hochschule Landshut - University of Applied Sciences Procesbeheer en hulpbronnenefficiëntie (MBA & Eng)
Hochschule Landshut - University of Applied Sciences

Procesbeheer en hulpbronnenefficiëntie (MBA & Eng)

Landshut, Duitsland

Request duration

Duits

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Deze cursus wordt alleen in het Duits aangeboden.

Dit programma is bedoeld voor kandidaten met een universitair diploma die hoger gekwalificeerd willen worden met het oog op het op zich nemen van expert- en managementrollen op het gebied van technische ontwikkeling, logistiek, inkoop, productie, fabricage, planning of consulting.

Na afronding van deze masteropleiding ben je gekwalificeerd voor werkgelegenheid op vele gebieden, van technische ontwikkeling, logistiek en inkoop tot alle gebieden van productie, productie en planning, evenals advieswerk.

Veel bedrijven richten speciale afdelingen op met namen als Supply Chain Optimization, Lean Management, Process Design, Process Management, etc. die zich bezighouden met de uitgebreide optimalisatie van processen en methoden. Deze verdiepende training maakt jou uitermate geschikt voor functies in deze gebieden.

Na het succesvol afronden van je studie ontvang je de academische graad Master of Business Administration and Engineering (of kortweg MBA & Eng).

In tegenstelling tot een MBA in Business Administration, hebben de MBA & Eng een technische oriëntatie en zijn ze dus afgestemd op de behoeften van industrieel ingenieurs, ingenieurs, natuurwetenschappers en specialisten in bedrijfskunde met een technische achtergrond. Deze graad kwalificeert de houder om doctorale studies uit te voeren.

Het is mogelijk om deel te nemen aan individuele modules van de cursus:

- Energie-audit in productieprocessen

- Lean Administratie

Deze cursus is tot 2019 met succes geaccrediteerd door het Accreditatiebureau voor opleidingen in engineering, informatica, natuurwetenschappen en wiskunde (ASIIN).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen