Keystone logo
Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Invoering

Het creëren van de toekomst door middel van innovatie voor meer dan 160 jaar

Furtwangen Universiteit (HFU) is trots op de meer dan 160 jaar geschiedenis van de hoge kwaliteit van het onderwijs, toegepast onderzoek en een sterke internationale oriëntatie. Wij zijn zeer volgorde van zowel studenten als werkgevers in de Duitse universiteit ranglijsten en onze uitstekende reputatie trekt studenten uit heel Duitsland en uit meer dan 80 landen over de hele wereld.

Met drie campussen, tien faculteiten en 41 innovatieve en praktische opleidingen op zowel bachelor- en master-niveau, HFU biedt een breed scala van academische mogelijkheden. Onze studenten profiteren van de uitstekende studie voorwaarden met kleine studiegroepen en persoonlijk contact met de professoren. Wij bieden ook een uitstekende ondersteunende diensten en faciliteiten, waaronder een ultramoderne laboratoria, een high-tech IT-infrastructuur en een van de beste bibliotheken in Duitsland. Dit draagt ​​allemaal aan een grote leerervaring met eersteklas vooruitzichten op een baan.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Moderne, innovatieve opleidingen Top kwaliteit van het onderwijs en onderzoek Opleiding in leading-edge technologie met een sterke praktische element Focus op werk-relevante vaardigheden Internationale focus van opleidingen Optimale studenten ondersteuning en begeleiding Uitstekende kansen op werk

HFU Business School is een stevig gevestigde centrum voor uitmuntendheid, bekend om zijn pioniersgeest en dynamische sfeer. Meer dan 1000 mensen uit het bedrijfsleven zijn afgestudeerd bij ons sinds onze oprichting in 1995. Wij bieden een volledig geaccrediteerd, zeer hoog aangeschreven business graden afgestemd op de behoeften van de internationale arbeidsmarkt. Op HFU Business School, zal je een top beroepskwalificatie te krijgen, zodat u een succesvolle rol spelen in de wereldeconomie van de 21ste eeuw. En dat is een belofte!

Omgeven door de natuurlijke schoonheid van het Zwarte Woud in het zuiden van Duitsland, HFU Business School biedt de perfecte setting voor je studie.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Villingen-Schwenningen

  Robert-Gerwig-Platz 1, 78120, Villingen-Schwenningen

  • Baden-Baden

   Jakob-Kienzle-Str.17, 78054, Baden-Baden

   Vragen