Keystone logo
Heritage Christian University

Heritage Christian University

Heritage Christian University

Invoering

De meeste afgestudeerden van het ministerie hebben duizenden schulden. We bieden betaalbare en effectieve graden in bijbelstudies, zodat onze afgestudeerden kunnen gedijen in hun bediening.

Heritage Christian University bestaat voor de vooruitgang van kerken van Christus door bedienden toe te rusten door middel van undergraduate en graduate programma's en permanente educatie. Heritage Christian University produceert effectieve communicatoren, predikers, leraren en missionarissen voor de echte bediening met een focus op evangelisatie en een toewijding aan de Schrift.

Heritage Christian University zijn oorsprong in 1871, toen TB Larimore Mars Hill Academy opende op land dat werd geërfd door zijn vrouw Esther Gresham Larimore. Gelegen langs Cox Creek nabij Florence, Alabama, voorzag de Mars Hill Academy predikanten en andere christelijke leiders van dienst in de kerken van Christus. Studenten die op Mars Hill waren opgeleid, richtten honderden gemeenten op in Florence en omliggende gemeenschappen in Noord-Alabama en Zuid-Tennessee. Aanvankelijk gehuisvest in het huis van Larimore, sloot de Academie in 1887 zodat Larimore zich volledig aan evangelisatie kon wijden. Het huis met 12 kamers werd in 1971 gerestaureerd en in 1974 toegevoegd aan het nationaal register van historische plaatsen. Onder degenen die door Larimore op Mars Hill werden opgeleid, waren opmerkelijke restauratiepredikers FD Srygley en JC McQuiddy.

Locaties

  • Florence

    Helton Drive,3625, 35630, Florence

    Vragen