Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai MSc Maritieme Logistiek en Business
Heriot-Watt University Dubai

MSc Maritieme Logistiek en Business

Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

16 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 97.297 / per course

Op de campus

Invoering

De MSc in Maritime Logistics and Business is in samenwerking met Piri Reis University (PRU) in Istanbul, Turkije, een gespecialiseerde Maritieme Universiteit. Deze MSc, geleverd door de Edinburgh Business School, biedt studenten een uniek inzicht in de groeiende en steeds winstgevendere markt voor maritieme logistiek. Studenten voorzien van kennis en begrip uit de eerste hand van de internationaal groeiende maritieme industrie.

Vanwege de steeds groter wordende inzetbaarheidsmarkt binnen de industrie, zal deze graad zich niet alleen richten op de theoretische, maar ook op de praktische en professionele vaardigheden die nodig zijn voor toekomstige werkgelegenheid. Tijdens Semester 1 zullen de studenten gevestigd zijn op de campussen van Edinburgh Business School in Edinburgh of Dubai en fundamentele logistieke cursussen volgen. In Semester 2 zullen ze gebaseerd zijn op de PRU's Istanbul campus waar ze maritieme business en logistieke cursussen zullen studeren. Tijdens Semester 3 zullen studenten gevestigd zijn in Istanbul en een 120 op de kredietindustrie gerichte dissertatie (MSc-scriptie) volgen. Na het 16-maanden durende programma ontvangen studenten een MSc in Maritime Logistics and Business van Heriot-Watt University en MSc in Maritime Business and Economics van Piri Reis University.

Dit programma biedt studenten een uitzonderlijke kans om te studeren aan een toonaangevende Maritieme Universiteit, Piri Reis. Onder leiding van een gespecialiseerd academisch team en faciliteiten van wereldklasse, waaronder een scheepssimulator en twee opleidingsschepen, krijgen studenten een ongeëvenaard inzicht en onderwijs voorafgaand aan hun stage in de sector.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Over de school

Vragen