Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai MSc in International Business Management met marketing
Heriot-Watt University Dubai

MSc in International Business Management met marketing

Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

1 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 78.750 / per year *

Op de campus

* Alle collegegeld inclusief btw

Invoering

Overzicht

Ons MSc International Business Management met Marketing-programma is bedoeld voor afgestudeerden die in hun eerste graad weinig of geen bedrijfs- of managementachtergrond hebben en die een brede zakelijke kwalificatie willen bereiken om hun toekomstige carrièreperspectieven te verbeteren of voor diegenen die hun bedrijf willen ontwikkelen managementkennis en -vaardigheden om hen in staat te stellen hun loopbaan te veranderen of te verbeteren.

International Business Management Pathways

Onze MSc International Business Management met Marketing is een van de drie specialistische Pathways wij aanbieden in International Business Management. De programma's behandelen belangrijke kwesties in internationaal bedrijfsbeheer, waaronder de internationale zakelijke omgeving en het belang van strategie, financiën, marketing en gedrag in organisaties. Je richt je vervolgens op het ontwikkelen van specifieke kennis en vaardigheden in het door jou gekozen Pathway onderwerp ter voorbereiding op een carrière op dat gebied.

De internationale focus van het programma trekt studenten van over de hele wereld aan en geeft een rijke leeromgeving waarin internationale ervaring en praktijk worden gedeeld.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan teambuilding, leiderschap en netwerkevenementen tijdens de eerste paar weken van het programma.

Programmaduur

  • Voltijd: 12 maanden
  • Part-time: 24 maanden

Januari nieuwkomers

Studenten zijn welkom in januari om deel te nemen aan het IBM MSc-programma.

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het full-time werkt voor een proefschrift van 2 semesters (12 maanden) (februari tot april, 3 maanden) (totaal 16 maanden), of part-time loopt voor 4 semesters (24 maanden) proefschrift ( Maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn.

Cursusinhoud

Alle onderwerpen hebben een internationale kijk op het bedrijfsleven en richten zich op praktische zaken en actuele onderwerpen in het management, evenals belangrijke theorieën over management.

Studenten kiezen één Pathway uit drie (Marketing, Human Resources of Finance). Alle International Business Management-studenten in Dubai zullen dezelfde reeks verplichte cursussen bestuderen ongeacht de Pathway maar hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een reeks Pathway afhankelijke opties. Studenten ondernemen een proefschrift binnen het veld van hun gekozen Pathway .

Internationale zakelijke context

Semester 1 (verplicht)

Verkent de aard van het antwoord van een bedrijf op de uitdagingen van internationalisering door de strategische basis, methode en richting van internationale strategieën te onderzoeken. Onderzoekt zowel multi- als micro-onderdanen en maakt gebruik van conventionele strategische instrumenten om internationale strategieën te bestuderen.

Concurrerende strategie

Semester 1 (verplicht)

Onderzoekt hoe bedrijven concurreren door de interacties en relaties tussen theoretische concepten te ontwikkelen en te begrijpen; de individuele componenten van strategische managementmodellen onderzoeken en nagaan hoe bedrijven concurrentievoordeel kunnen behalen en behouden.

afzet

Semester 1 (verplicht)

Kijken naar de rol van marketing en de toepassing ervan in een internationale zakelijke context, met nadruk op de cruciale rol van hedendaagse kwesties binnen marketing als onderdeel van de steeds concurrerender mondiale omgeving.

Bedrijfseconomie

Semester 2 (verplicht)

Biedt kennis van en inzicht in de basisprincipes en concepten van micro-economie en macro-economie en in staat zijn om deze kennis en inzicht toe te passen in de analyse van een reeks economische problemen.

Onderzoeksfilosofie en praktijk

Semester 2 (verplicht)

Biedt inzicht in het onderzoeksproces van de sociale wetenschappen, evenals de theorie en benaderingen van onderzoek. Ontwikkelt praktische vaardigheden (dwz kwantitatieve en kwalitatieve technieken) in data-analyse om de onbewerkte gegevens om te zetten in informatie die de waarderingen van marketingbeheer stuurt.

Internationale marketing

Semester 2 (verplicht)

Deze cursus ontwikkelt een dieper begrip van de marketingomgeving en de risicofactoren in een globale context door de effecten van globalisering en internationale structuren op marketingstrategieën te onderzoeken, en ook de groeiende ethische dimensies van marketingbenaderingen te verkennen.

Carrière

Afgestudeerden hebben werk gevonden in verschillende management- en operationele rollen bij:

  • Boekhouding en financiën
  • afzet
  • Operaties en programmabeheer

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen