Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Invoering

Over ons

Baanbrekend Brits onderwijs in Dubai, met hooggeprezen opleidingen die voldoen aan de specifieke eisen van het lokale bedrijfsleven.

Ons erfgoed dateert uit 1821 sinds onze gemeenschap van wetenschappers transformerende oplossingen heeft ontwikkeld voor specifieke wereldwijde problemen. Wij zijn specialisten in engineering, business en wetenschap en leiders in innovatief mondiaal onderwijs voor een toekomstige wereld.

Onze gevestigde reputatie

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1821, hebben we een lange traditie van uitmuntendheid en een bewezen staat van dienst in het opleiden, inspireren en uitdagen van de professionals van morgen. Wij zijn een van de beste Britse universiteiten voor bedrijfsleven en industrie en hebben een gevestigde reputatie voor onderwijs van wereldklasse en praktisch, toonaangevend onderzoek.

Heriot-Watt in Dubai

Heriot-Watt University was de eerste overzeese universiteit die zich in Dubai International Academic City vestigde.

Na 180 jaar aanbod van wereldberoemd onderwijs in het VK, werd Heriot-Watt uitgenodigd in Dubai om gespecialiseerde programma's te verzorgen op het gebied van management, engineering, gebouwde omgeving, voedingswetenschap en mode.

Onze programma's

Onze Dubai-studieprogramma's variëren van Masters-programma's in disciplines als uitdagend en divers als Petroleum Engineering, Construction Project Management, Management, Energie, Informatietechnologie en de wereldberoemde Edinburgh Business School MBA, tot niet-gegradueerden in Management, Construction, Quantity Surveying en engineering.

Op onze Dubai Campus krijg je een diploma dat wordt onderwezen en onderzocht volgens dezelfde hoge normen als op onze campussen in het Verenigd Koninkrijk, en bereid je voor op succes in je gekozen carrière.

Al onze programma's worden gegeven door onze eigen faculteit, van wie velen zich permanent in Dubai bevinden, aangevuld met een bezoek aan experts op belangrijke gebieden.

Topkwaliteit Brits onderwijs

Met sterke banden met de industrie en het bedrijfsleven zijn we trots op het ontwikkelen en opleiden van toekomstige leiders, managers en innovators. Omdat veel van onze programma's worden erkend door de relevante beroepsverenigingen en -instituten, wordt een diploma van Heriot-Watt University professioneel gewaardeerd.

Onze graden zijn ook geaccrediteerd en goedgekeurd door Royal Charter in het Verenigd Koninkrijk.

Onze programma's omvatten de mogelijkheid om een ​​deel van je diploma over te dragen en een deel van je studie af te ronden op onze thuiscampus in Schotland.

Heriot-Watt afgestudeerden zijn zeer gewild bij werkgevers over de hele wereld, en onze 77.000 alumni die werkzaam zijn in sleutelposities over de hele wereld zijn een bewijs van ons succes.

Ondersteunende omgeving

Sinds 2005 hebben we een campusomgeving gecreëerd waar je je studentenleven ten volle kunt leiden, duurzame vriendschappen kunt sluiten en kunt genieten van alles wat een van 's werelds grootste steden te bieden heeft.

Op onze Dubai Campus geniet u van een ondersteunende en positieve leeromgeving die ervoor zorgt dat u het beste uit uw tijd als student kunt halen.

We hebben een scala aan ondersteunende diensten met vriendelijke, aanspreekbare medewerkers die er zijn om te luisteren en u van advies, ondersteuning en informatie te voorzien die u nodig heeft.

Gegarandeerde collegegeldpakketten en mogelijkheden voor beurzen zijn ook beschikbaar om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw tijd bij ons kunt halen.

Campusfuncties

Ondersteunende omgeving

Sinds 2005 creëren we een campusomgeving waar je je studentenleven ten volle kunt beleven, duurzame vriendschappen kunt sluiten en kunt genieten van alles wat een van 's werelds grootste steden te bieden heeft.

Op onze Dubai Campus geniet je van een ondersteunende en positieve leeromgeving die ervoor zorgt dat je het beste uit je tijd als student kunt halen.

We hebben een scala aan ondersteunende diensten met vriendelijke, benaderbare medewerkers die er zijn om naar je te luisteren en je het advies, de ondersteuning en de informatie te geven die je nodig hebt.

Gegarandeerde collegegeldpakketten en mogelijkheden voor beurzen zijn ook beschikbaar om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je tijd bij ons kunt halen.

    Locaties

    • Academic City

      Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

    Vragen