Keystone logo
HEC Paris - Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris - Executive Education

Invoering

HEC Paris - Executive Education: Opleiding zakelijke leiders voor meer dan een eeuw De Grande Ecole concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Frankrijk met als doel het verstrekken van de Franse industriële, administratieve en militaire elite met postdoctoraal onderwijs. Vandaag HEC Paris (Hautes Etudes Commerciales) behoort tot het neusje van de Grandes Ecoles en traint studenten en zakelijke leiders uit alle geledingen van de samenleving, afkomstig uit meer dan 30 verschillende landen. HEC Paris werd in 1881 opgericht door de Parijse Kamer van Koophandel en Industrie (CCIP), met als doel het opleiden van studenten in het management de praktijk om te gaan met de groei in de industrie en bloeiende financiële markten. In 2009, wordt HEC Paris Executive Education gerangschikt # 2 wereldwijd voor op maat gemaakte programma's voor binnen een pool van 45 Top graduate Business Schools. HEC Executive Education is # 5 wereldwijd voor alle executive education programma's ook: het is verplaatst zes plekken in de wereldwijde ranglijst in het afgelopen jaar. HEC Paris - Executive Education Uw succes is onze ambitie. Onze uitdaging is om jou te ontmoeten. Onze business is om te helpen u en uw bedrijf te laten groeien. Een leerprogramma moeten worden ontworpen om uw ambities, en onze oplossing plaatst je midden in het hart van het leerproces. Inderdaad, we nemen uw ervaring toevoegen aan die van onze professoren, deskundigen en leden van het bedrijfsleven, en het creëren van een sfeer van wederzijds leren. We willen waarde in plaats van alleen het verwerven van kennis te voorzien. Om dit te doen wij nemen drie fundamentele waarden in onze cursussen:

 • Directe toegang tot 'het management producenten' Concreet, zijn onze programma's gerund door professoren die ook onderzoek doen en hun resultaten te publiceren. Wij geven u toegang tot dit werk om u te helpen nieuwe inzichten te krijgen in je eigen ervaring.
 • Het houden van een open geest Stap terug, bekijk uw overtuigingen en leg ze in perspectief. Neem de diversiteit van de andere deelnemers en te groeien als persoon.
 • Nauwe banden met het bedrijfsleven In de opleidingen, u het uitvoeren van projecten van uw eigen ontwerp voldoet aan uw persoonlijke als de doelstellingen van uw bedrijf. Wanneer de resultaten van het project leiden tot nieuwe markten voor uw bedrijf of betere operationele methoden, de return on investment is duidelijk voor iedereen te zien! In het Frans, Engels en Chinees, onze opleidingen, Open Inschrijving Programma's en aangepaste programma's geleverd in Frankrijk en over de hele wereld. De leerprogramma's zelf zijn alle internationaal erkende, hetzij door middel van accreditatie of eenvoudige reputatie. Er is de beroemde AMBA, Equis en AACSB drievoudige accreditatie. Maar er zijn ook de Financial Times rankings die HEC's over te zetten van de beste ter wereld: Trium Global Executive MBA ontwikkeld samen met NYU Stern en de London School of Economics is de nummer twee in de wereld, en HEC Paris is beoordeeld nummer een European Business School, alle criteria samen.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Paris

  HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen