Keystone logo
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Invoering

College is meer dan je voorbereiden op je toekomstige carrière - het is een kans om te ontdekken wie je bent en waar je in gelooft. Een opleiding aan HCU bereidt je voor op elke stap in je reis, vanaf de dag dat je een Husky wordt tot het moment dat je je diploma behaalt. Lees meer over de voordelen van studeren aan HCU, een toonaangevende christelijke universiteit in Houston, Texas.

HCU heeft een academische traditie van 60 jaar, gericht op geloof en kwaliteit van leren. Dankzij onze accreditatie krijg je kwaliteitsonderwijs dat landelijk erkend is. Je kunt op elk moment van de dag cursussen volgen, zodat je deze kunt afronden wanneer het jou uitkomt.

HCU Online is een ideale optie voor studenten die naar school willen volgens hun eigen schema. We streven ernaar je een gemakkelijke mogelijkheid te bieden om je diploma te halen, maar we willen ook dat ons collegegeld tot de laagste van het land behoort.

toelatingen

Nadat je de juiste online opleiding hebt gevonden, volg je onderstaande stappen om aan de slag te gaan. Voor vragen over de overstap naar HCU kunt u voor meer informatie contact opnemen met de universiteit .

 1. Complete Your Application
 2. Complete the Free Application for Federal Student Aid (FAFSA)
 3. Send High School Transcript/GED
  • Undergraduate students are required to submit transcripts showing they achieved a high school general or advanced diploma or a GED with passing scores. (Waived if the student has 32 credit hours or more of transfer credit.)
  • Submit Required Documents
   1. Afschriften: Studenten moeten alle universiteitsafschriften van eerder bezochte instellingen indienen (adres hierboven). Officiële transcripties moeten rechtstreeks worden verzonden door de hogeschool of universiteit die uw bachelordiploma heeft toegekend om als officieel te worden beschouwd.
   2. Transcripts from any additional coursework since that time should also be submitted, including postbaccalaureate or graduate-level transcripts.

Let op: voor internationale studenten is het toelatingsproces anders en kan er andere documentatie nodig zijn. Sommige studenten komen mogelijk niet in aanmerking voor Amerikaanse federale steun om hier naar de universiteit te gaan. Het is misschien het beste om hier de voltooiing van de aanvraag te vermelden en vervolgens een link naar de internationale studentenpagina die meer algemene informatie zou zijn over de toelating van internationale studenten.

Beurzen en financiering

Er zijn veel soorten financiële hulp beschikbaar voor studenten aan de Houston Christian University. Elke nieuwe niet-gegradueerde residentiële student komt in aanmerking voor een Freshman Merit Award op basis van zijn academische prestaties op de middelbare school. Er zijn aanvullende beurzen beschikbaar voor zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde studenten, afhankelijk van het academische studiegebied.

Federale beurzen en studieleningen zijn ook beschikbaar voor degenen die aan bepaalde op behoeften gebaseerde criteria voldoen op basis van hun gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA). In aanmerking komende studenten kunnen ook in aanmerking komen voor een federale werkstudiepositie op de campus.
Het bezoeken van een instelling voor hoger onderwijs is een investering in je toekomst. Voor veel studenten kan het verdienen van een studiebeurs een fantastische manier zijn om die investering te financieren. Bij HCU bieden we een breed scala aan beurzen om te helpen voldoen aan de onderwijsbehoeften van verschillende studenten.

Tijdens de beoordeling van uw toelatingsaanvraag tot HCU wordt uw aanvraag beoordeeld om te zien of u voldoet aan de vereisten voor een of meer van de volgende niet-gegradueerde beurzen of afgestudeerde beurzen.

 • Freshman Merit Awards
 • Transfer Merit Awards
 • Additional Scholarships
 • Government Grants
 • Homeschool Student Scholarships
 • Graduate Scholarships
 • Free Transcript Evaluation

Ranglijsten

 • HC verdient de Gold Standard-ranglijst van Military Friendly Schools® 2023-24
 • HCU uitgeroepen tot een van de beste online christelijke hogescholen en universiteiten
 • HCU uitgeroepen tot een van de beste online hogescholen in Texas

Getuigenissen van studenten

Waarom studeren aan Houston Christian University Online

 • Toegankelijk: uw cursussen zijn op elk moment van de dag, zodat u de cursussen kunt voltooien wanneer het u uitkomt. HCU Online is een ideale optie voor studenten die volgens hun eigen schema naar school willen gaan.
 • Holistisch onderwijs: HCU integreert geloof en rede in haar academici, zodat u niet alleen voorbereid bent op uw carrière, maar ook op een zinvol leven in dienst van God.
 • Hoogwaardig onderwijs: Met een gevestigde 60-jarige academische traditie gericht op geloof en kwaliteit van leren, gecombineerd met onze accreditatie, kunt u er zeker van zijn dat u landelijk erkend kwaliteitsonderwijs ontvangt.
 • Betaalbaar: HCU heeft een van de laagste collegegelden die momenteel beschikbaar zijn. We streven ernaar een gemakkelijke mogelijkheid te bieden om je diploma te behalen, maar we willen ook dat ons collegegeld tot de laagste van het land behoort.

Prijzen & accreditaties

Houston Christian University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) voor het toekennen van associate-, baccalaureaat-, graduate- en doctoraatsgraden.

Locaties

 • Houston

  7502, Fondren Road, 77074, Houston

Vragen