Keystone logo
Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Invoering

Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

151235_826x387-hpu-image-3

Bij HPU geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om terug te geven aan de gemeenschap en het land waarin we leven te respecteren. Studenten, docenten, personeel en de bredere universitaire gemeenschap worden aangemoedigd om ervaringsgerichte leermogelijkheden te vinden met impact op de gemeenschap die onze Hawaiiaanse waarden van pono, kuleana en aloha.

Missie, visie, waarden

Missie

Hawai'i Pacific University is een internationale leergemeenschap die zich afspeelt in de rijke culturele context van Hawai'i. Studenten van over de hele wereld sluiten zich bij ons aan voor een Amerikaanse opleiding gebaseerd op een liberal arts foundation. Onze innovatieve bachelor- en masterprogramma's anticiperen op de veranderende behoeften van de gemeenschap en bereiden onze afgestudeerden voor om te leven, werken en leren als actieve leden van een mondiale samenleving.

Visie

Hawai'i Pacific zal consequent worden gerangschikt in de top 10 westerse, onafhankelijke, uitgebreide universiteiten van de Verenigde Staten, gebruikmakend van zijn geografische positie tussen het westelijke en oostelijke halfrond en zijn relaties rond de Pacific Rim om een educatieve ervaring te bieden die zich onderscheidt van Amerikaanse campussen .

waarden

De faculteit, het personeel, de studenten en de algemene universitaire gemeenschap van Hawai'i Pacific omarmen de volgende waarden als vertegenwoordiger van de spirituele, ethische en filosofische principes die onze gemeenschap ondersteunen, evenals van de ambitieuze idealen waarnaar we gezamenlijk streven.

  • Pono, wat rechtvaardig, eerlijk en moreel betekent, en energie van noodzaak.
  • Kuleana betekent verantwoordelijkheid en rechten, en zorg voor alle belangen, eigendommen en mensen.
  • Aloha betekent hallo, tot ziens, liefde, vriendelijkheid en gratie, eenheid, nederigheid, geduld en wachten op het juiste moment.

Informatie

Accreditaties en lidmaatschappen

Hawai'i Pacific University is geaccrediteerd door de Accrediting Commission for Senior Colleges of the Western Association of Schools and Colleges (WASC) en heeft een aantal aanvullende accreditaties en lidmaatschappen van nationaal erkende groepen.

Campussen en voorzieningen

Met de opwinding van een stedelijke campus in het centrum, de sereniteit van de Ko'olau-bergen en een Oceanic Institute aan de oceaan, zijn de campussen van HPU net zo divers als de studenten.

Geschiedenis

Ontdek meer over HPU's rijke geschiedenis en meer dan 50 jaar ervaring in het bedienen van Hawai'i.

HPU in cijfers

Met studenten uit alle 50 staten en 65 landen is HPU een van de cultureel meest diverse universiteiten ter wereld.

Rankings en prestaties

Hawai'i Pacific University (HPU) heeft een aantal onderscheidingen ontvangen voor academische excellentie, internationale diversiteit en de betaalbaarheid van het particuliere onderwijs dat we aanbieden.

Student recht op weten

HPU is trots op haar transparantie als instelling en op haar zorg voor het welzijn en de eerlijke behandeling van al haar studenten. Lees meer over de Wet op het recht op kennis van studenten.

Student succes

HPU streeft naar uitmuntendheid in de prestaties van studenten. Door innovatieve onderwijs- en leerstrategieën en ervaringsgerichte benaderingen toe te passen die zijn geworteld in onze tropische eilandgemeenschap, zorgen we ervoor dat onze studenten de kennis, vaardigheden en waarden cultiveren die van alle geschoolde burgers worden verwacht. We bieden hen een liberal arts foundation in de rijke culturele context van Hawai'i door diverse cursussen buiten de major aan te bieden die levenslang leren inspireren en studenten kennis laten maken met ideeën, perspectieven en ervaringen die relevant zijn voor hun leven. We bereiden ze ook voor op de unieke uitdagingen en kansen van de 21ste eeuw door cursussen aan te bieden binnen de major die het leren en beheersen van de concepten, theorieën en methoden van hun gekozen disciplines vergemakkelijken. Ten slotte moedigen we betrokkenheid bij de HPU en de lokale gemeenschap aan door een rijk scala aan co-curriculaire activiteiten aan te bieden die onze unieke culturele tradities, prachtige natuurlijke omgeving en wonderbaarlijke geest van aloha in de schijnwerpers zetten.

Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

151236_1440x243-aloha-tower

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Honolulu

    1 Aloha Tower Drive Honolulu, HI, 96813, Honolulu

    Vragen