Keystone logo
Harrisburg University - Panama Campus MS-projectmanagement
Harrisburg University - Panama Campus

MS-projectmanagement

Panama City, Panama

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.300 / per semester

Blended

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Master of Science-programma voor projectbeheer is een programma van 36 studiepunten dat traditionele en flexibele projectbeheerprogramma's biedt die inspelen op lokale en wereldwijde behoeften. Dit programma is geaccrediteerd door het Global Accreditation Centre for Project Management Education Programs (GAC). GAC is een onafhankelijke academische accreditatie-instantie met beleid, procedures en normen voor project-, programma-, portfoliomanagement en gerelateerde programma's op bachelor-, postdoctoraal en doctoraal niveau. HU's MS-programma in Project Management is een van de slechts 110 programma's over de hele wereld die deze accreditatie behalen.

Harrisburg University biedt voorbereiding op de nationaal erkende Project Management Professional (PMP®)-certificering. Het PMP-certificaat wordt erkend als de belangrijkste certificering voor projectmanagers. Het wordt wereldwijd erkend, er is veel vraag naar en zeer gewild bij zowel bedrijven als particulieren. Het predicaat Project Management Professional toont aan dat een projectmanager niet alleen de ervaring maar ook de opleiding heeft om projecten succesvol te leiden en te leiden.

De HU Panama-locatie maakt deel uit van de City of Knowledge, Panama, een centrum dat zich toelegt op onderwijs, onderzoek en ontwikkeling. Bekijk hieronder de plattegrond van de campus. De site biedt jou en andere Latijns-Amerikaanse studenten dezelfde geavanceerde technologie en middelen die beschikbaar zijn op de hoog aangeschreven Harrisburg University-campus in Pennsylvania, VS.

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen