Keystone logo
Harrisburg University - Panama Campus

Harrisburg University - Panama Campus

Harrisburg University - Panama Campus

Invoering

Panama Locatie

Met de opening van de Panama-locatie van de Harrisburg University kunnen studenten hun opleiding voortzetten zonder Latijns-Amerika te verlaten. Dit is een kans voor studenten om waardevolle vaardigheden te verwerven die zowel hun eigen leven als de economie van hun regio en het leven van de lokale bevolking zullen verrijken.

In eerste instantie zal HULATAM een Master of Science in Analytics-graad aanbieden, die zal worden geleverd in een hybride van online en on-campuslessen die worden gegeven door instructeurs van Harrisburg University of Science and Technology in de Verenigde Staten. De locatie HU-Panama biedt ook geavanceerde seminars en cursussen voor professionele ontwikkeling, en zoekt mogelijkheden voor onderzoekssamenwerking met universiteiten en andere innovatieve entiteiten in de regio.

De HU Panama-locatie is genesteld in de City of Knowledge, Panama, een centrum van onderwijs, onderzoek en ontwikkeling. Bekijk de plattegrond van de campus hieronder. De site biedt studenten dezelfde geavanceerde technologie en middelen die beschikbaar zijn op de hoog aangeschreven campus van Harrisburg University in Pennsylvania, VS.

Verblijf in Latijns-Amerika

Een van de beste aspecten van de afstudeerprogramma's van Harrisburg in Panama is dat je niet naar de Verenigde Staten hoeft te komen, maar dat je toch een volledig geaccrediteerd Amerikaans graduaat behaalt. Een ander land binnenkomen kan lastig en tijdrovend zijn. Aangezien het Harrisburg Graduate Program in Panama slechts één zaterdag per maand ter plaatse in Panama's City of Knowledge samenkomt, kun je het programma gemakkelijk in je leven inpassen.

Breid uw professionele connecties uit

Via het afstudeerprogramma Harrisburg in Panama leg je een breed scala aan professionele contacten. Dit zijn verbindingen die een echte aanwinst voor uw toekomst kunnen worden. Je studeert samen met ondernemers, wetenschappers, gemeenschapsleiders en experts van de overheid, NGO's en internationale organisaties. Door tijdens je opleiding je professionele netwerk op te bouwen, creëer je een waardevolle bron waar je gedurende je hele carrière een beroep op kunt doen.

Een afstudeerprogramma met grote beloningen tegen een betaalbaar collegegeld

Harrisburg University heeft al zeven jaar geen collegegeld verhoogd. Dat is een van de redenen waarom ons Analytics-masterprogramma zo hoog wordt gewaardeerd door de beoordelingsorganisaties: we staan op nummer 1 voor academici en betaalbaarheid. U krijgt ook een uitstekend rendement op uw investering. Het programma stelt je in staat om met succes leidinggevende functies te bekleden in het veelgevraagde veld van Data Science. Wil je een carrièreswitch maken of zit je al in het veld en wil je doorgroeien, dan zijn de HU-afstudeerprogramma's in Panama precies wat je zoekt.

Campusfuncties

De stad van kennislocatie

Wanneer je één zaterdag per maand met je klas samenkomt, kom je naar de City of Knowledge, op slechts enkele minuten van het centrum van Panama City en tegenover het Panamakanaal. De campus van 120 hectare omvat meer dan 200 gebouwen die ooit deel uitmaakten van de militaire basis Clayton. In 1993 bedacht een groep Panamese zakenmensen de campus die tegenwoordig studenten en lidorganisaties alles biedt wat ze nodig hebben om zakelijke contacten te leggen, trainingen te geven, onderzoek te doen en studenten te instrueren.

De collaboratieve leeromgeving van de City of Knowledge biedt prachtige groene ruimtes en culturele, recreatieve en sportfaciliteiten die het leven op de campus verrijken. Voor extra gemak biedt de overstapterminal van de Stad van Kennis gemakkelijke toegang tot het metrobusnetwerk.*

* Harrisburg University kan de locatie van haar Panama-locatie wijzigen om de studenten die zij inschrijft beter van dienst te zijn.

  Locaties

  • Panama City

   City of Knowledge, Panamá., , Panama City

   • Harrisburg

    Market Street,326, 17101, Harrisburg

    Vragen