Keystone logo
Harbour.Space University

Harbour.Space University

Harbour.Space University

Invoering

Harbour.Space University

Harbour.Space bestaat slechts voor één doel: jonge mensen helpen kennis na te streven om door te groeien naar een bevredigende en zinvolle loopbaan. De jeugd is niet te koop. Daarom geven we zeer relevante en real-world responsieve cursussen die studenten een voorsprong geven nog voordat ze afstuderen. We vieren onze menselijke benadering door teamwork, interdisciplinair, empathie en nieuwsgierigheid te cultiveren in een kleine klasomgeving.

We bieden vooruitstrevende Foundation-, Bachelor- en Masterprogramma's, waar problemen uit de echte wereld centraal staan in de klas. Onze lessen worden het hele jaar door gegeven in intensieve sprints van 3 weken en bieden meer leren in minder tijd op flexibele en aanpasbare schema's. Dit maakt ons een van de meest innovatieve universiteiten van onze tijd in de klas.

Met campussen in Barcelona en Bangkok streeft Harbour.Space naar het koesteren en versnellen van talent, ondersteund door de meest deskundige en succesvolle mensen in de onderwerpen die we doceren. Onze programmaleiders nemen het curriculum continu onder de loep om ervoor te zorgen dat studenten zich concentreren op nuttige, real-time onderwerpen.

Hoewel de campussen van Harbour.Space zich in zeer gevestigde steden bevinden, zijn ze echte microkosmossen van de wereld die studenten ondersteunen van meer dan 54 verschillende nationaliteiten die alle uithoeken van de wereld vertegenwoordigen.

Belangrijkste redenen om te studeren aan Harbour.Space

Creatieve & technische disciplines van de toekomst:

10 unieke programma's gericht op digitaal ontwerp, data, technologie en ondernemerschap.

Topindustrieleiders als professoren:

75+ baanbrekende professionals van over de hele wereld die u begeleiden, begeleiden en voorbereiden op de banen van morgen.

Interdisciplinair leren:

15 intensieve modules van 3 weken, waarvan 5 keuzevakken, waarmee je nieuwe disciplines kunt verkennen en een holistische vaardigheden kunt ontwikkelen.

Persoonlijke aanpak:

100+ cursussen om uit te kiezen en een unieke educatieve ervaring op te bouwen die is afgestemd op uw persoonlijke en professionele doelen.

Wie moet solliciteren?

Iedereen met een passie voor design, data, technologie of ondernemerschap is welkom om te solliciteren. We zijn een wereldwijde academische instelling voor elke nationaliteit, geslacht en culturele achtergrond. Wij vinden dat iedere gedreven en getalenteerde jongere recht heeft op kwaliteitsvol onderwijs.

Geen twee individuen zijn misschien hetzelfde, maar alleen samen kunnen we het onmogelijke bereiken. Harbour.Space is meer dan een gebouw of een universiteit, het is een idee. Het idee is dat als we het onderwijs opnieuw vormgeven, we kunnen beginnen met het opnieuw bedenken van de toekomst en van daaruit de basis kunnen leggen voor innovatieve verandering die iedereen ten goede komt.

We accepteren momenteel aanvragen voor onze najaarsinstroom van studenten (september 2022) . Alle aanvragen moeten online worden ingediend. Hoe sneller een aanvraag wordt ingediend, hoe beter: zowel ons aanvraagproces als het eventuele visumaanvraagproces kost tijd.

Academische partners

Universiteit van Thaise Kamer van Koophandel (UTCC)

Moskou Instituut voor Natuurkunde en Technologie (MIPT)

Locaties

Locaties
 • Barcelona

  Carrer de l’Escar 26

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
 • Bangkok

  Building 21, 126/1 Vibhavadee-Rangsit Road, DinDaeng, 10400, Bangkok

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • instagram

Vragen