Keystone logo
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands Meester in de Muziek
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Meester in de Muziek

Groningen, Nederlanden

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* EU / EER: 2006 € / Niet-EU / EER € 7500

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Muziek: www.hanzegroningen.eu/mastermusic

De Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen in Groningen voelt een sterke band met het noordelijke deel van Nederland. Wij zijn een internationaal gerenommeerd instituut met een hoge normen inzake kwaliteit en sfeer. Onze missie is om inspirerende muzikanten die een verschil in onze samenleving kunnen maken trainen.

jazz-

We voldoen aan ons motto 'Deel je talent. Verplaats de wereld "door daagt je uit om je talent en passie voor muziek met de wereld om je heen. Als een toekomstige musicus of een muziekleraar u zal de wereld bewegen; door inspirerend, motiverend en het aanraken van de harten van mensen.

Studeren aan het Prins Claus Conservatorium betekent dat u zal worden ondergedompeld in een inspirerende internationale omgeving. We zijn internationaal bekend om onze innovatieve ideeën over het bestuderen van muziek. Wij zijn ervan overtuigd dat het hebben nauw contact met onze studenten is van groot belang, je bent niet anoniem als je kiest om te studeren met ons op. We hebben de titel Beste Conservatorium van Nederland een aantal keren gewonnen.

Welkom bij Groningen!

Master of Music

Bent u een professionele muzikant met een doel? Heeft u een specifieke visie op je toekomst? Dan is de Master of Music aan het Prins Claus Conservatorium kon het geschikte onderzoek om uw persoonlijke doelen te bereiken. Het Prins Claus Conservatorium is internationaal bekend als een innovatieve instituut van hoge kwaliteit met een grote regionale en internationale netwerk. De Master of Music aan het Prins Claus Conservatorium is er voor ambitieuze muzikanten die zich willen ontwikkelen in een zelfgekozen richting.

Klassieke muziek

De studie route Klassieke muziek is gericht op studenten die ambitieus zijn, hebben een hoog niveau van spelen, zijn nieuwsgierig en willen hard werken om een ​​top muzikant te worden. Ieder jaar neem je deel aan grote projecten zoals de Hanze Symphony Orchestra, het strijkorkest of enige vorm van ensemble. Er is ook de mogelijkheid voor een stage bij de Noord-Nederland Symphony Orchestra, de Johan Willem Friso Koninklijke Militaire Kapel, de Nationale Reisopera, etc.

Opleiding

Je kiest je eigen studie onderwerp, wat betekent dat u zelf bepalen wat en hoe je wilt studeren met ons. We noemen dit je studie plan. Vanuit uw persoonlijke studieplan werk je in de richting van het eindexamen; de lecture-recital. Wij geven je de ruimte om je ambities, ideeën en doelen te realiseren. U bent vrij om uw lecture-recital presenteren op welke wijze dan, afhankelijk van je eigen interesses, competenties en kwaliteiten. Natuurlijk kunt u worden gegeven door onze eigen gerenommeerde docenten. Daarnaast werk je samen met internationale gastdocenten tijdens verschillende periodes in de jaren. Ensemble en orkest optredens zijn een cruciaal onderdeel van de masteropleiding. Vanuit uw eigen spel heeft u de mogelijkheid om te experimenteren met kamermuziek, je je vaardigheden te verdiepen in de Intensive Master Weeks of u kunt uw eigen muzikale praktijk te onderzoeken. U kunt kiezen uit verschillende optionele modules binnen de Open Credits. U kiest deze op basis van uw persoonlijke doelen en competenties en passend bij uw studieplan. De volledige studie programma is gericht op de verdere ontwikkeling van een nieuwsgierige en innovatieve professionele houding, die u helpt om meer gericht te reageren op de ontwikkelingen binnen en buiten het vakgebied.

Hoofdonderwerpen

  • Vocals - piano, orgel, klavecimbel - Fluit, hobo, klarinet, fagot, saxofoon - hoorn, trompet, trombone, tuba - percussie, harp, gitaar - viool, altviool, cello, contrabas

Project Management & Ondernemerschap

Een ondernemende houding is essentieel je muzikale passie met succes over te dragen aan sociale situaties. In de Master of Music u begeleid door modules en consulten gegeven door experts op het gebied van ondernemerschap. Uw visie op je persoonlijke toekomst is de sleutel hier.

In het buitenland studeren

U heeft de mogelijkheid om te studeren in het buitenland voor een periode van tijd. Bijvoorbeeld: in het onderzoek route New York Jazz, het derde semester vindt plaats in New York. Binnen ERASMUS + zijn er beurzen beschikbaar voor studenten die willen tijdelijk in het buitenland te studeren. Het Prins Claus Conservatorium heeft contacten met instellingen in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Finland, Tsjechië, Estland, Litouwen, Zwitserland, Roemenië, België, Spanje en nog veel meer.

Na afstuderen

Na je afstuderen kun je een baan als muzikant in een symfonisch orkest of kamermuziek ensemble, in (één van Nederlands) militaire ensembles of in een (kamer) koor te vinden. Veel muzikanten combineert verschillende muzikale activiteiten. Sommigen maken het zelfs tot het internationale concertpodium als solist. Waar ooit de toekomst je zal brengen, bieden wij alle tools die je nodig hebt om een ​​onafhankelijk, ondernemend en nieuwsgierig professional.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Officiële Master's Degree in muzikale interpretatie en onderzoek
    • Valencia, Spanje
  • MA Muziek (met uitvoering): Koordirectie traject
    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
  • Uitvoeringsprogramma Ierse traditionele muziek MA
    • Limerick, Ierland