Keystone logo
© Domus Academy
H-FARM College

H-FARM College

H-FARM College

Invoering

Wij geloven in jonge mensen en in toekomstige kansen

Wij zijn het unieke toonaangevende platform waar innovatie, ondernemerschap en onderwijs samen leven en groeien

Wij zijn het innovatieplatform dat de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen en de transformatie en opleiding van jongeren en bedrijven met behulp van een digitale aanpak ondersteunt. Opgericht in 2005, zijn we de eerste ter wereld die een model heeft aangenomen dat investeringen, bedrijfsadvies en digitaal verbeterde educatieve programma's op één plek samenbrengt en nu zijn we het belangrijkste innovatiecentrum in Europa.

Onze missie is om de digitale transformatie van bedrijven te leiden en culturen te produceren door middel van nieuwe zakelijke en educatieve modellen.

De H in onze naam staat voor Mens omdat mensen de kern vormen van alles wat we doen: diensten, relaties, interacties. Het zijn mensen die het verschil maken. De toekomst waar we van gedroomd hebben, is nog maar aan het begin, heeft het met ons gebouwd.

130284_stud.jpg

De wereld verandert, vooruitgeschoven door technologische innovatie die elk aspect van de samenleving transformeert

Wij geloven dat studenten inspiratie en creativiteit nodig hebben om de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om de uitdagingen van morgen aan te gaan .

Het onderwijsproject van H-FARM wordt gekenmerkt door een innovatieve benadering die het lesgeven en leren radicaal verandert, studenten helpt hun potentieel te ontwikkelen door middel van dynamische programma's , de ontwikkeling van multidisciplinaire vaardigheden en het gebruik van nieuwe educatieve tools.

Al onze cursussen zijn gebaseerd op een multidisciplinaire, collaboratieve, ervaringsgerichte en concrete aanpak.

Team georiënteerd

Samenwerking, inclusie en transparantie zijn fundamenteel bij het beheer van complexe projecten. Teamworktechnieken, ontwikkeling van zelfbewustzijn en soft skills liggen aan de basis van onze aanpak.

Interactieve aanpak

We werken samen met gastdocenten, deskundige mentoren en innovators die hun ervaringen uit de eerste hand gebruiken om studenten van de meest actuele informatie te voorzien.

Open innovatie

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologische innovaties die beantwoorden aan de uitdagingen van vandaag. We omarmen de kansen die door de verandering mogelijk worden gemaakt.

Praktische ervaring

We transformeren inspiratie in realiteit. We leren door experimenten uit de eerste hand.

Levenslang leren

Leren is een levenslang proces, voor zowel professionele als persoonlijke groei.

130285_people-2557396_1920.jpg

Locaties

  • Roncade

    Tenuta Ca’ Tron, Via Sile 41 31056 Roncade (TV), 31056, Roncade

Vragen