Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences MS in Toegepaste Economische Wetenschappen
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

MS in Toegepaste Economische Wetenschappen

4 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.885 / per credit

Op de campus

Invoering

GW's Master of Science in Applied Economics biedt studenten de tools om als econoom te slagen in de datagestuurde wereld van vandaag. Onze afgestudeerden leren betekenisvolle implicaties uit gegevens te trekken en economische analyses in hun professionele leven te integreren. Ze passen economische theorie en kwantitatieve methoden toe op scenario's uit de echte wereld, zoals het meten van de impact van overheidsprogramma's en het voorspellen van economische trends.

De lessen worden gegeven door een diverse faculteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel GW's internationaal erkende hoogleraren economie als professionals van lokale economische organisaties. Cursussen omvatten niet alleen economisch materiaal, maar ook datawetenschap, budgettering en openbaar beleid, gezondheids- en ontwikkelingseconomie en geografische informatiesystemen. Studenten hebben ook de mogelijkheid om maximaal twee keuzevakken te volgen aan de Trachtenberg School of Public Policy and Public Administration, de School of Business, de Milken Institute School of Public Health of de School of Engineering and Applied Science.

De MS in Applied Economics is een door het Amerikaanse Department of Homeland Security aangewezen STEM-programma.

Program Highlights

  • Full- of parttime inschrijvingsopties zijn geschikt voor drukke schema's.
  • Het curriculum omvat onderzoeks- en dataprojecten, waardoor afgestudeerden de arbeidsmarkt kunnen betreden met bewezen vaardigheden in de toegepaste economie.
  • Er is financiering beschikbaar voor studenten om stages te voltooien en met professoren samen te werken, hetzij aan onderzoek, hetzij in hun klaslokalen.
  • Mogelijkheid om gelijktijdig in te schrijven voor een graduate certificaatprogramma in een van de 10 verschillende vakgebieden.
  • Eén-op-één faculteit die adviseert over studiekeuze en carrièremogelijkheden.
  • De workshopcomponent helpt studenten bij het aanscherpen van mondelinge en schriftelijke vaardigheden bij de presentatie van economische analyses.
  • Mogelijkheid om je tijdens het behalen van het diploma voor te bereiden op de professionele certificering Certified Business Economist® (CBE) in bedrijfseconomie en data-analyse.
  • Programmaspecialiteiten in begrotings- en begrotingsbeleid, regelgevende en antitrusteconomie, financiële regulering, economische prognoses, ontwikkelingseconomie, arbeids- en personeelseconomie, internationale handel, financieel beleid en stedelijke en regionale economie.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen