Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Invoering

Wie we zijn

Bij GW's Columbian College of Arts and Sciences bloeit onderzoek, is kritisch denken endemisch, is samenwerking constant en gaat praktijktraining hand in hand met leren. Vanwege de benijdenswaardige locatie van het college in het hart van de hoofdstad van het land, begint actieve betrokkenheid in de klas en gaat door in de zalen van de overheid, de galerijen van musea, de laboratoria van NIH, NASA en DOE, de ambassades van internationale diplomaten en de achterkamers van het Smithsonian en andere eerbiedwaardige instellingen.

Het college is de intellectuele en creatieve ruggengraat van de universiteit, een plaats waar de kunsten, de geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen en de natuurwetenschappen samenkomen om een combinatie van ideeën en kansen te vormen. Als een leider onder de liberale kunstinstellingen van het land vanwege een innovatief curriculum dat perspectieven, analyses en communicatie benadrukt, zijn niet-gegradueerde studenten uitgerust met de competenties die nodig zijn om effectieve en verantwoordelijke burgers van de 21ste eeuw te zijn. Op professioneel en doctoraal niveau werken afgestudeerde studenten samen met een faculteit van wetenschappers, waaronder Fulbright-ontvangers, bekroonde choreografen, gepubliceerde onderzoekers en veelgeprezen auteurs om een spectrum van onderzoek te bevorderen over onderwerpen variërend van het beheersen van broeikasgasemissies tot delven in autisme oorzaken, prevalentie en behandeling.

Welkom bij Columbian College Graduate Studies

Graduate-programma's in GW's Columbian College of Arts and Science zijn een magneet voor topwetenschappers en een katalysator voor leren en ontdekken in een breed spectrum van kunst, geesteswetenschappen en sociale en harde wetenschappen. Onze graden en certificaten integreren het hoogste niveau van onderwijs, van onze wereldberoemde programma's in vakken als geschiedenis, politieke wetenschappen en openbaar beleid, tot ons baanbrekende werk op het gebied van kunsttherapie, forensische wetenschappen en LGBT-gezondheidsbeleid en -praktijk. Een gevorderd diploma van een van de 82 Arts & Sciences-programma's van GW is anders dan elke andere graduate school-ervaring.

We zijn niet alleen een stap verwijderd van de meest invloedrijke instellingen in Washington, DC, maar onze faculteits- en alumninetwerken omvatten een buitengewone verscheidenheid aan internationaal erkende leiders. Bij Columbian College krijg je de tools aangereikt om zowel intellectueel als professioneel te gedijen.

Statistieken

Competitief. Verbonden. Uitgebreid.

 • 2.800 afgestudeerde studenten
 • 49 masteropleidingen
 • 24 doctoraten
 • 15 afgestudeerde certificaten
 • 534 Voltijdse faculteit
 • 80.000+ Columbian College Alumni (woonachtig in alle 50 staten en 120+ landen)

  toelatingen

  De doctoraats-, master- en graduate-certificaatprogramma's van Columbian College bieden een transformatieve ervaring, waarbij studenten worden verbonden met enkele van de meest invloedrijke leiders en instellingen, terwijl ze samenwerken met openbare en particuliere organisaties in de hoofdstad van het land en over de hele wereld.

  Onze afgestudeerde studenten zijn voorbereid op academische en professionele vooruitgang door middel van een opleiding die doordrenkt is van rigoureuze wetenschap en praktische toepassing.

  Beurzen en financiering

  We weten dat het volgen van een graduate school een grote beslissing kan zijn, vooral als het gaat om de financiering van je opleiding. Columbian College biedt een verscheidenheid aan financieringsmogelijkheden, waaronder beurzen op programmaniveau en op verdiensten gebaseerde prijzen. Verschillende kantoren bij GW zijn ook toegewijd aan het verlenen van hulp met financiële hulp, beurzen en subsidies.

  Collegegeld en kosten bij GW zijn vergelijkbaar met het landelijke gemiddelde voor particuliere universiteiten. Deze kosten, vastgesteld door de GW Board of Trustees, stijgen over het algemeen van jaar tot jaar en kunnen per programma en locatie verschillen.

  Global Leaders Fellowship

  GW waardeert diversiteit en de basis die het biedt voor een rijke educatieve ervaring, zowel binnen als buiten het klaslokaal. In onze steeds mondialer wordende samenleving zijn multiculturele spreekvaardigheid en ervaring essentieel om aan de eisen van de 21e eeuw te voldoen. Wanneer mensen van verschillende religies, culturen en geschiedenissen samen studeren en leren, krijgen we een breder perspectief op de wereld om ons heen.

  Studenten kunnen een collegegeld ontvangen van maximaal $ 10,000 per academisch jaar. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

  Soorten financiering

  Schoolgeld

  Collegegeldprijzen zijn prijzen die alleen collegegeld dekken en rechtstreeks worden toegepast op uw studentenrekening. Collegegeldprijzen variëren in grootte van ongeveer 1 studiepunt collegegeld tot volledig collegegeld voor promovendi. Collegegeld wordt niet als belastbaar inkomen beschouwd

  wedde

  Een stipendium is een leefloon, betaald aan studenten om hun studie te ondersteunen. Stipendiums vereisen geen ander werk dan het eigen academische werk van de student. Stipendia zijn belastbaar inkomen en worden gerapporteerd aan de IRS. Toeslagen zijn echter geen beroepsinkomsten, dus houdt GW geen inkomstenbelasting in op toelagebetalingen. De premies worden maandelijks aan het begin van de maand uitbetaald.

  Salaris (assistentschap)

  Salaris is een maandelijkse betaling die wordt gedaan voor verleende diensten, zoals een afgestudeerd assistentschap of een afgestudeerd onderzoeksassistentschap. Ze variëren in grootte en zijn gebaseerd op gewerkte uren. Dit is belastbaar, verdiend inkomen voor de student, onderworpen aan federale, staats- en VAIS-belastinginhouding, zoals bij elke betaalde baan. Nieuwe internationale studenten van wie de moedertaal geen Engels is, moeten een TOEFL-score van 100 (IELTS van 7,0) hebben om in aanmerking te komen voor een GA.

  Statistieken van alumni

  Ranglijsten

  USA Today College Rankings

  • 7e beste hogeschool voor politieke wetenschappen in de Verenigde Staten

  2018 Academische ranglijst van werelduniversiteiten

  • Top 76-100 scholen voor sociale wetenschappen ter wereld

  Amerikaans nieuws en wereldrapport

  • Geschiedenis, 59e beste in de Verenigde Staten
  • Economie, 63e beste in de Verenigde Staten
  • Engels, 67e beste in de Verenigde Staten

  Locaties

  • Washington

   22nd Street Northwest, 801, 20052, Washington

   Vragen