Keystone logo
Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Invoering

De Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil is toegewijd aan het bieden van excellente opleidingen, het bevorderen van formatief toegepast onderzoek en het ontwikkelen van leiders in vele disciplines. Voor studenten die de problematische structuren van het land en de zakenwereld willen onderzoeken, biedt de Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil een ongeëvenaarde ervaring via onze onderzoekslijnen.

De student die geïnteresseerd is in het betreden van de Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil, heeft toegang tot een financieel hulpprogramma waarmee ze hun studie aan een van de beste universiteiten in Guayaquil kunnen afronden. De universiteit heeft cursussen in face-to-face, afstand en online modaliteiten, daarnaast heb je toegang tot een van onze verschillende internationale overeenkomsten om mondiaal onderwijs te kunnen volgen.

De Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil, opgericht in 2000, is een jong centrum voor hoger onderwijs, maar het is erin geslaagd om op te klimmen tot de beste vijftien universiteiten in de hoogste categorie op nationaal niveau vanwege zijn toewijding aan kwaliteitsonderwijs.

De Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil is een particuliere, autonome instelling zonder winstoogmerk met juridische status, opgericht en goedgekeurd door wet 2000-50. Gepubliceerd in Staatscourant nr. 6; op 31 januari 2000. Sinds haar oprichting heeft UTEG haar toewijding getoond om hooggekwalificeerde professionals op te leiden voor de uitdagingen van de zakenwereld. Sinds november 2020 heeft de CEAACES-raad voor kwaliteitsborging, accreditatie en evaluatie voor hoger onderwijs ons de certificering gegeven, de universiteit met een niet-gegradueerd en postdoctoraal academisch aanbod, waardoor we een van de tien belangrijkste particuliere universiteiten van het land zijn.

Locaties

  • Guayaquil

    Guayacanes,520, 090511, Guayaquil

    Vragen