Keystone logo
School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

Invoering

Welkom bij de School of Business, Economics and Law!

De School of Business, Economics and Law, opgericht in 1923, heeft gedurende 100 jaar zowel mensen als de wereld om ons heen gevormd en opgeleid. De school heeft internationale erkenning als Triple Crown-geaccrediteerde school, geaccrediteerd door EQUIS, AACSB en AMBA. Als student bij ons krijg je een internationaal geaccrediteerde competitieve opleiding die nauw verbonden is met eersteklas onderzoek. Wij geloven in een onbeperkte benadering van onderwijs waarbij meerdere perspectieven, internationale ervaringen, nauwe samenwerking met de industrie en een duurzame benadering een belangrijke rol spelen in het proces.

Over de programma's

Al meer dan honderd jaar is de school altijd geworteld in het lokale bedrijfsleven en internationale erkenning, gekenmerkt door onderzoek en onderwijs op hoog niveau.

De School of Business Economics and Law biedt negen gekwalificeerde masteropleidingen en een rijk aanbod aan bacheloropleidingen. Onze programma's combineren bedrijfskunde, economie en recht, om onze competenties te weerspiegelen en in te spelen op de vraag van werkgevers. Alle programma's worden in het Engels gegeven.

 • MSc Accounting en Financieel Management
 • MSc Economics
 • MSc Finance
 • MSc International Business and Trade
 • MSc Innovatie en Industrieel Management
 • MSc op kennis gebaseerd ondernemerschap
 • MSc Logistiek en Transport Management
 • MSc Management
 • MSc Marketing en Consumptie

Kwaliteitsverzekering

De School of Business, Economics and Law is geaccrediteerd door EQUIS, AACSB en AMBA, de drie meest prestigieuze internationale accreditaties voor business schools. Deze Triple Crown-accreditatie is in handen van minder dan 1 procent van 's werelds business schools en zorgt ervoor dat uw onderwijs een internationaal hoge kwaliteit behoudt en voldoet aan de eisen van morgen.

70327_Ackrediteringsloggorna_i_en_bild_STOR.jpg

Internationale aanpak

We bieden een internationale sfeer waarin je andere culturen kunt ervaren, je communicatieve vaardigheden kunt verbeteren en een wereldwijd netwerk van vrienden kunt opbouwen. Je maakt deel uit van een internationale leeromgeving met klasgenoten en docenten van over de hele wereld en je krijgt de mogelijkheid om uitwisselingsstudies te doen.

Focus op duurzaamheid

De School heeft de ambitie om tot de internationale koplopers te behoren in het integreren van duurzame ontwikkelingsperspectieven in het onderwijs. Het werk doordringt de hele School op meerdere niveaus, van onderwijs en onderzoek tot samenwerkingen en op de campus.

Samenwerking met de industrie

We hebben sterke, gevestigde partnerschappen met nationale en internationale bedrijven waar uw opleiding doordrongen is van een zakelijke focus en de basis vormt voor toekomstige vacatures.

171338_webb_4648.jpg

Waarom bedrijfskunde studeren in Zweden?

De school is gevestigd in de stad Göteborg, de op één na grootste stad van Zweden, beroemd om zijn cultuur, sociale leven en ondernemersgeest.

Zweden en de Zweedse zakenwereld hebben de afgelopen 100 jaar veel internationaal succes gehad met verschillende wereldberoemde topbedrijven zoals IKEA, Volvo, H&M en Spotify om er maar een paar te noemen. Een aantal belangrijke succesfactoren zijn een innovatief klimaat en respect voor andere culturen en de menselijke context, waardoor het besef ontstaat dat er geen algemene oplossingen zijn voor lokale problemen. Er is een specifiek type leiderschap en een unieke benadering van commercieel ondernemen ontwikkeld waarin Zweden internationaal respect heeft vergaard. De School of Business, Economics and Law biedt en helpt deze perspectieven op verschillende niveaus te verduidelijken om onze studenten, leiders van morgen, voorbereid te maken op de toekomst.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Gothenburg

  University of Gothenburg School of Business, Economics and Law P.O Box 600

Vragen