Keystone logo
Graduate School of Engineering in Paper, Print Media and Biomaterials Master Industrial Engineering - Programma Duurzame Gedrukte en Geïntegreerde Elektronica
Graduate School of Engineering in Paper, Print Media and Biomaterials

Master Industrial Engineering - Programma Duurzame Gedrukte en Geïntegreerde Elektronica

Saint-Martin-d'Hères, Frankrijk

1 Years

Engels

Full time

15 May 2024

Sep 2024

EUR 3.770 / per year *

Op de campus

* vergoedingen voor niet-EU-onderdanen | EU-burgers: € 243 per jaar

Invoering

De masteropleiding Sustainable Printed and Integrated Electronics (Master's Degree, One Year Graduate Program) is ontwikkeld om specialisten op het gebied van gedrukte elektronica op te leiden en hen de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan 2D- en 3D-objecten met behulp van innovatieve drukprocessen.

Het programma, dat materiaalkunde, elektronica en duurzame innovatie combineert, stelt afgestudeerden in staat om de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met 2D / 3D-objectfunctionalisatie en het ecodesign van elektronische apparaten. Door de vaardigheden die ze opdoen, kunnen verbonden objecten worden vervaardigd tegen lagere kosten en met minder middelen.

Tegenwoordig worden deze vaardigheden gezocht door talloze bedrijven in de automobiel-, lucht- en ruimtevaart-, elektronica-, gezondheidszorg- en druksectoren.

Deze masteropleiding staat open voor studenten die ten minste 4 jaar hoger onderwijs of 1 jaar graduate studies (het equivalent van 240 ECTS-credits) hebben voltooid in Frankrijk of in het buitenland. Het is een opleiding van de master Industrial Engineering.

Studenten kunnen beurzen krijgen, in Frankrijk of in hun thuisland, om het inschrijvingsgeld of een deel ervan te dekken, evenals de kosten van levensonderhoud. Dit programma omvat ook een laatstejaarsstage van 5-6 maanden, hetzij in een bedrijf of in een laboratorium, die ongeveer € 600 per maand betaalt als deze in Frankrijk plaatsvindt.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen