Keystone logo
Greene's Tutorial College Lisbon

Greene's Tutorial College Lisbon

Greene's Tutorial College Lisbon

Invoering

Over ons

Greene's heeft een kern van fulltime academisch en administratief personeel, ondersteund door een netwerk van zorgvuldig geselecteerde en opgeleide docenten. Deze hoeveelheid talent omvat een breed scala aan academische prestaties, onderwijsexpertise en ervaring met de zelfstudiemethode.

112317_1.jpg

Onze geschiedenis

Greene's werd in 1967 opgericht door Edward Greene's Tutorial Establishment en is Oxford's oudste zelfstudiecollege en heeft in de afgelopen vijfenveertig jaar het onderwijs aan ongeveer 15.000 studenten ondersteund.

Na het lezen van Classics aan het Wadham College, Oxford, werkte Edward Greene als privéleraar en ook als leraar aan de Magdalen College School tot hij Greene's oprichtte.

Vanaf het begin zocht Greene's de beste docenten in Oxford om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden. Gebouwd op het zelfstudiesysteem dat Oxford University Learning heeft gedefinieerd, is Greene's trouw gebleven aan zijn wortels om zijn cursussen te baseren op een programma van individuele lessen aan studenten van elke leeftijd en achtergrond. Onder de huidige opdrachtgevers, Matthew Uffindell en Christopher Upton, is Greene's uitgegroeid tot een register van ongeveer 160 docenten en 300 studenten.

Waarom Greene's?

Het kiezen van de juiste academische instelling kan moeilijk zijn. Dus waarom kiezen voor Greene's?

Kwaliteit

We worden regelmatig geïnspecteerd door de Inspectie van de onafhankelijke scholen (ISI). ISI is een door de overheid goedgekeurde inspectie die inspecties van Educational Oversight uitvoert. Regelmatige inspecties en openbaar beschikbare rapporten betekenen dat we worden gecontroleerd en onderworpen aan externe controle.

lang leven

We zijn al 50 jaar oud en Greene's is de oudste school in zijn soort in Oxford.

individu

Een academisch programma bij Greene's is individueel.

Flexibele

Alle programma's bij Greene's zijn flexibel en ontworpen met de behoeften van elke student in het achterhoofd.

Vaardigheden

Inter-persoonlijke vaardigheden van kritisch denken, teamwerk, informatie-analyse, effectieve mondelinge

Begeleiders

Docenten worden zorgvuldig uitgekozen. Ze zijn hooggekwalificeerd in hun vakgebied; ze worden uitvoerig geïnterviewd met referenties die worden gemaakt en zijn verplicht om deel te nemen aan ons tutor-trainingsprogramma. We kiezen docenten die weten hoe ze effectief moeten communiceren en die om onderwijs geven.

Filosofie

Onderwijs met behulp van de tutorial methode is de kern van onze filosofie en methodiek. Het biedt een aantal voordelen: een ruime keuze aan opties, de praktische flexibiliteit van tijd en plaats, de controle van het werktempo, een focus op essentiële informatie met de mogelijkheid van de diepte van studie. Het moedigt participatie aan en bouwt het vertrouwen op om vragen te stellen en ideeën te verbreden, onafhankelijkheid en initiatief te ontwikkelen.

Locaties

  • Lisbon

    Av. Sra. Monte da Saúde 266, 2765-452 Estoril, , Lisbon

Opleidingen

Vragen