Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Gratz College

Gratz College

Gratz College

Invoering

Online en in persoon

Met de nadruk op innovatie en flexibiliteit biedt Gratz College online diploma- en certificaatprogramma's aan. Verdien je diploma met cursussen die je denken stimuleren, je carrière bevorderen en je waarden ondersteunen. Summer Institute nodigt u uit om versnelde cursussen op de campus en in de klas te ervaren.

Gratz College biedt u een unieke leerervaring op maat van uw behoeften en interesses. Geniet van een aangepast curriculum, flexibele leeropties en een ondersteunende, betrokken gemeenschap van leerlingen.

Gratz College bereidt studenten voor om meer dan een eeuw leiders in hun beroepen en gemeenschappen te worden. Gratz maakt gebruik van beroemde faculteiten van over de hele wereld om studenten te engageren in een strenge, gedachtewekkende studie.

GRATZ - Adina1 van SNPictures op Vimeo.

Geschiedenis en Missie

Gratz College heeft de naam van een grote joodse familie, wiens rijke geschiedenis is verweven met die van Philadelphia en inderdaad de gehele Verenigde Staten. De betekenis van de Gratz naam strekt zich verder dan de universiteitsmuren, tot in de tijd van de Amerikaanse Revolutie. De Gratz familiegeschiedenis is een van patriottisme, economisch succes, filantropie en steun voor joodse opleiding.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) was misschien het meest prominente en inspirerende lid van de familie. In 1838 creëerde Rebecca de Hebreeuwse Zondagsschoolvereniging in Philadelphia, die de startpaal werd voor alle Joodse gemeentelijke opleiding in Noord-Amerika. Ze was ook diep bezorgd over de sociale problemen van haar dag. Rebecca was instrumenteel in de oprichting van de Vrouwelijke Hebreeuwse Welwillend Genootschap, een Joodse Foster Home, de Fuel Society, de Naaienvereniging en meer. Met zoveel prestaties op haar naam is het niet moeilijk te begrijpen waarom Rebecca Gratz geruchten is als model van Rebecca, de heldin in Sir Walter Scott's Ivanhoe.

Ongetwijfeld geïnspireerd door Rebecca, kwam haar broer Hyman samen met de Hebreeuwse Opleidingsvereniging van Philadelphia om een ​​lerarenopleiding van joods onderwijs te financieren. Formatief opgericht in 1895 als de eerste onafhankelijke universiteit van joodse studies in Noord-Amerika, gaat Gratz College vandaag de missie van de Gratz-familie voort met een verbintenis tot kwalitatief onderwijs en joodse gemeenschap.

Mission Statement

Gratz College biedt een pluralistische opleiding en engageert studenten in actieve studie voor professionele groei en persoonlijke verrijking. Gratz biedt afgestudeerde en bachelor diploma- en certificaatprogramma's, evenals leerkansen voor volwassenen en tieners. Door middel van productieve partnerships streeft het College ook om zijn institutionele en academische relaties in Philadelphia, Noord-Amerika en wereldwijd te behouden en uit te breiden.

Veel van Gratz's programma's weerspiegelen het college's historische focus op joodse studies en onderwijs. Met een brede inzet voor de intellectuele en professionele groei van diverse kiesdistricten, creëert het college voor studenten overal leiders in hun beroepen en gemeenschappen.

Visie

Gratz College is internationaal erkend als leider in het ontwikkelen van effectieve opvoeders, professionals, leiders en geleerden, zowel binnen als buiten de Joodse gemeenschap; inspirerende levenslange leerlingen; en helpen bij het opbouwen van geïnformeerde en sterke gemeenschappen door middel van educatie op basis van joodse waarden.

Kernwaarden

1. Het opvoeren en ontwikkelen van educatieve en andere professionele middelen voor de Joodse gemeenschap

2. Het bevorderen van levenslang leren en liefde voor kennis

3. Inspirerende studie en academische uitmuntendheid

4. Kritisch denken voeden

5. Handhaving van integriteit en ethiek als basis voor het gedrag van de instelling, zijn personeel en het onderwijsproces

6. Bevorderen van professionele ontwikkeling en beurs

7. Bevordering van diversiteit en respect voor het individu

8. Samenwerken van leerlingen door middel van samenwerking

9. Bijdrage van een joods perspectief naar de markt van ideeën.

Locaties

  • Philadelphia

    7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

    Vragen