Keystone logo
Granville Business College

Granville Business College

Granville Business College

Invoering

Dieren delen een speciale plaats in het leven van mensen door gezinnen en individuen van alle leeftijden vreugde te brengen. Met het bezit van huisdieren op een historisch hoogtepunt, zijn dat ook de vereisten om die dieren gelukkig, gezond en veilig te houden. Bij Granville College delen we in die passie, en daarom bieden we ons Veterinary Technician Assistant-diplomaprogramma aan dat de deur opent naar een lonende carrière in de dierengezondheidszorg.

Granville College is gespecialiseerd in diplomaprogramma's voor dierengezondheidszorg - en heeft dat al meer dan 27 jaar. Hier word je onderdeel van een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde individuen, allemaal gepassioneerd door de gezondheid en het welzijn van dieren.

Doe de praktische, praktische ervaring op die je nodig hebt om in slechts 6 maanden een lonende carrière te beginnen op de heldere, vrolijke school van Granville, die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer in het hart van Downtown Vancouver, BC. Ons uitgebreide diplomaprogramma bereidt je voor op een zinvolle baan om die nieuwe carrière te beginnen waar je enthousiast over bent. Afgestudeerden van Granville staan bekend om hun technische vaardigheden en superieure capaciteiten, dus er is veel vraag naar bij lokale werkgevers.

Ons diplomaprogramma biedt u participatieve training, persoonlijke aandacht van onze ervaren instructeurs uit de industrie en een practicum van 3 weken. Je werkt rechtstreeks met dieren en doet praktijkervaring op terwijl je je capaciteiten laat zien en contacten legt met potentiële werkgevers.

Locaties

 • Vancouver

  Dunsmuir Street,885, V6C 1N5, Vancouver

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen