Keystone logo
Grand Valley State University Brooks College of Interdisciplinary Studies Sociale innovatie, MA
Grand Valley State University Brooks College of Interdisciplinary Studies

Sociale innovatie, MA

Allendale Charter Township, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Professional Master of Arts in Social Innovation (PMASI) is ontworpen om individuen voor te bereiden om innovatie in hun organisaties, bedrijven en gemeenschappen te bevorderen en te leiden op manieren die van invloed zijn op de dagelijkse activiteiten en strategische doelen.

Het programma leidt studenten op om complexe sociale problemen zoals honger in de kindertijd, analfabetisme, huiselijk geweld, luchtvervuiling, voedselwoestijnen, besmet drinkwater, armoede en dakloosheid kritisch te onderzoeken en aan te pakken.

PROGRAMMA OVERZICHT

Het PMASI-programma bestaat uit 36 studiepunten aan cursussen. Er zijn geen voorwaarden en studenten met een bachelordiploma kunnen worden geaccepteerd. Cursussen worden aangeboden als hybride, zowel klassikaal als online. Persoonlijke cursussen vinden plaats op de Robert C. Pew Campus in het centrum van Grand Rapids. Het programma biedt cursussen in sociale innovatie, openbaar bestuur, maatschappelijk werk en management.

Zes kerncursussen sociale innovatie en openbaar bestuur: 18 studiepunten

Drie aanvraagcursussen voor project: 9 studiepunten

Drie vakken met synthesecursussen: 9 studiepunten

WAAROM SOCIALE INNOVATIE STUDEREN IN GRAND VALLEY?

Gewild. Duurzaamheidsconsultants verdienen volgens PayScale.com een gemiddeld salaris van $ 60.926 in de Verenigde Staten.

Gewenste vaardigheden. Nationaal plaatsen werkgevers banen voor sociale innovatievaardigheden op masterniveau, zoals leiderschap, teamwerk, communicatie (schriftelijk en mondeling), probleemoplossing en analytische / kwalitatieve vaardigheden. Lokale en regionale organisaties nemen sociale innovatie op als gewenste vaardigheden in functieomschrijvingen.

Flexibel. Cursussen zijn hybride, aangeboden in een combinatie van face-to-face en online.

Uniek. Dit programma is het enige professionele sociale innovatieprogramma in Michigan dat zich richt op kritische, humanistische, integratieve en interdisciplinaire benaderingen van sociale kwesties.

LOCATIE & FORMAAT

De lessen voor het programma zijn een combinatie van online en in-seat op Grand Valleys Allendale Campus en de Robert C. Pew Grand Rapids Campus.

Formaat: Hybride

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MA Maatschappij, Cultuur en Media
    • Leeds, Verenigd Koninkrijk
  • Master in sociale innovatie en dynamiek van verandering
    • Alicante, Spanje
  • MSc in sociaaljuridische studies
    • Bristol, Verenigd Koninkrijk