Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Graceland University C.H. Sandage School of Business

Graceland University C.H. Sandage School of Business

Graceland University C.H. Sandage School of Business

Invoering

CH Sandage School of Business

Bedankt voor je interesse in de CH Sandage School of Business van Graceland University, die majors aanbiedt in Accounting, Agricultural Business, Business Administration, Economics, Social Media Marketing en Sport Management. Je krijgt les van zorgzame, toegewijde docenten voor wie lesgeven meer is dan alleen een baan - het is een passie.

Bij Graceland University leren studenten door ervaring - door reflectie op doen. Deze vorm van leren wordt ervaringsleren genoemd en het helpt studenten de cursussen beter te begrijpen, een voorsprong te hebben op studenten bij andere instellingen en betere banen te krijgen. Mogelijkheden zijn onder meer: Principal Voice of the Young Consumer Business Challenge georganiseerd door Principal Financial Group, verkoop- en marketingwedstrijd met het Iowa Wolves D-League basketbalteam, werken op conferenties en nationale sportevenementen georganiseerd door de Heart of America Athletic Conference en de National Association van Intercollegiate Athletics (NAIA), tourproductiefaciliteiten op het hoofdkantoor van Vermeer Corporation en opslagfaciliteiten bij Casey's General Stores Inc., en tal van toonaangevende gastsprekers. Stages zijn een ander belangrijk ingrediënt om het ervaringsleren van studenten uit te breiden en worden gepromoot in de volgende studiegebieden tijdens het schooljaar en in de zomer: boekhouding, landbouwbedrijf, bedrijfskunde, ondernemerschap, financiën, internationaal zakendoen, management, marketing, human resources management, socialemediamarketing en sportmanagement.

Als onderdeel van de CH Sandage School of Business stelt het Sandage Center for the Study of Free Enterprise and Entrepreneurship Graceland University in staat om de geest van vrij ondernemerschap bij studenten, docenten en de gemeenschap te bestendigen. Als u ervoor kiest om lid te worden van ons bekroonde Enactus-team, zult u de ondernemersgeest uit eerste hand ervaren door deel te nemen aan lokale en internationale projecten die de gemeenschappen en de planeet verbeteren. Als student van de CH Sandage School of Business aan Graceland, heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan en leiding te geven aan organisaties als Ag Business Club, Community Development Club, Investment Club en meer.

Locaties

  • Lamoni

    University Place,1, 50140, Lamoni

    Vragen