Keystone logo
Goucher College

Goucher College

Goucher College

Invoering

Goucher College is toegewijd aan een vrijzinnig kunstonderwijs dat studenten binnen een breed, humaan perspectief voorbereidt op een leven van onderzoek, creativiteit en kritisch en analytisch denken.

Word het model voor toegankelijk, transformationeel onderwijs dat curriculair en co-curriculair leren integreert om afgestudeerden af te leveren die complexe problemen kunnen oplossen samen met mensen die niet zijn zoals zijzelf.

De belangrijkste doelstellingen van het college zijn om elke student te helpen belangrijke kennis en vaardigheden onder de knie te krijgen en tegelijkertijd waardering te ontwikkelen voor individuele en culturele diversiteit, een gevoel van sociale verantwoordelijkheid en een systeem van persoonlijke en professionele ethiek.

Goucher gelooft dat deze doelen het beste kunnen worden bereikt in een omgeving die reageert op studenten, zowel als individuen als als leden van meerdere groepen. Dienovereenkomstig is het onderwijs bij Goucher gebaseerd op een groeiend gemeenschapsgevoel - een gemeenschap waar het discours wordt gewaardeerd en beoefend, waar studenten kleine klassen bijwonen en nauw samenwerken met docenten en met elkaar, en waar studenten kunnen deelnemen aan en leiding geven aan buitenschoolse programma's.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Baltimore

    Dulaney Valley Road,1021, 21204, Baltimore

    Vragen