Keystone logo
Goldsmiths, University of London Ma in luxe brand management
Goldsmiths, University of London

Ma in luxe brand management

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

GBP 10.870 *

Op de campus

* Home / EU full-time studenten. 17.280 GBP internationale studenten.

Invoering

De MA in Luxury Brand Management beschikt u over de management, ondernemerschap, marketing en professionele vaardigheden om te werken in de luxe goederen en ervaringsgerichte luxe-industrie.

De sector luxe merken omvat de mode en retail-industrie, maar ook sectoren als toerisme, hospitality, voeding en drank, film, digitale media, dans, muziek en theater. Dit MA debatten het concept van luxe in een historische en cross-culturele context, en biedt een sterke wetenschappelijke onderbouwing op theorieën van luxe en consumptie. Je zal de rol van luxe verkennen in het behoud van de traditionele kunsten, in het bijzonder met betrekking tot Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Het programma combineert formeel onderwijs met promotieonderzoek, onderbouwd met bezoeken aan key luxe merk ondernemingen in Londen en elders, en is gebaseerd op alumni Goldsmiths 'voor inspirerende gesprekken. Dit programma biedt praktijkgerichte opdrachten en vrijwillige stagiair kansen in verschillende culturele organisaties en luxe bedrijven die banden met Goldsmiths hebben vastgesteld.

Skills & carrières

Vaardigheden

Dit programma heeft een sterke kritische en theoretische onderbouwing, zodat u een proefschrift dat als een opstap naar een hoger niveau academische studie en / of een loopbaan binnen het onderzoek of de academische wereld zou kunnen dienen te schrijven.

Carrière

Deze MA zal u voorzien van het management, ondernemend marketing en professionele vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière op het gebied van luxe merk voort te zetten.

Deze sector omvat een breed scala van creatieve industrie en de combinatie van de kern en optionele modules zal u toelaten om specifieke kennis en vaardigheden om uw carrière te verbeteren en te slagen in relevante carrière / professionele paden te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Je moet hebben (of verwacht te worden toegekend) een bachelordiploma van ten minste een lagere tweede klasse standaard of equivalent. Voorafgaand geaccrediteerd leren met open voor ondernemers die voldoen aan de strenge beoordelingscriteria.

Wij accepteren een breed scala aan internationale kwalificaties. Lees meer over de kwalificaties accepteren we uit de hele wereld.

Als Engels niet je eerste taal, zult u nodig hebben om onze Engels taal te voldoen om te studeren met ons.

Voor dit programma vragen wij:

IELTS 7 (met een minimum van 6,5 in de schriftelijke proef en geen individuele testen lager dan 6,0). Als u hulp nodig bij uw Engels taal, bieden wij een scala aan cursussen die kunnen helpen bij de voorbereiding voor postdoctorale niveau studie.

Gelijkwaardige kwalificaties

Wij accepteren een breed scala van internationale kwalificaties. Lees meer over de kwalificaties accepteren we uit de hele wereld.

Eisen Engels taal

Als Engels niet je eerste taal, zult u nodig hebben om onze Engels taal te voldoen om te studeren met ons.

Voor dit programma vragen wij:

IELTS 7.0 (met inbegrip van 6,5 in de schriftelijke test) Als u hulp bij uw Engels taal nodig hebben, bieden wij een scala aan cursussen die kunnen helpen bij de voorbereiding u voor postdoctorale-level studie.

Over de school

Chat with students

Vragen