Keystone logo
Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Invoering

Internationaal bekend om onze creatieve en innovatieve benadering van onderwijs en onderzoek, op Goldsmiths bieden wij undergraduate, postgraduate, lerarenopleidingen en terug-naar-studiemogelijkheden bij proefpersonen die de kunsten, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en informatica. We zijn in 's werelds top 100, en de Britse top 20, universiteiten voor de kunsten en de geesteswetenschappen, en worden de negende plaats in het Verenigd Koninkrijk voor de wereldwijd toonaangevende 4 * onderzoek (Research Assessment Exercise 2008). Onze academische uitmuntendheid wordt geïllustreerd in ons lidmaatschap van de 1.994 Group, die samen brengt een select aantal onderzoeksgerichte universiteiten. We hebben een deel van de Universiteit van Londen al meer dan 100 jaar. Onze unieke wetenschappelijke benadering afkomstig uit de interactie van 15 academische afdelingen, samen met een aantal kleinere centra en eenheden. Onze onderscheidende houding ten opzichte van leren stimuleert studenten om ideeën te onderzoeken, daag grenzen, onderzoeken nieuwe manieren van denken, en strek hun gedachten intellectueel en creatief. Veel van onze oud-studenten hebben leiders en vernieuwers in hun gekozen gebieden geworden. Ze zijn voorzien van Antony Gormley, Mary Quant, Damien Hirst, James Blake, Sam Taylor-Wood, Graham Coxon en Malcolm McLaren. We hebben een sterke traditie in het werken met de lokale gemeenschap om de toegang tot het hoger onderwijs en levenslang leren, en onze afdeling Professional en het Gemeenschapsonderwijs (PACE) verbreden deze toezegging blijft. Goudsmeden is gevestigd in New Cross, Zuid-Oost-Londen. Levendige, stedelijke en met geweldige vervoersverbindingen naar het centrum van Londen, het is een ideale uitvalsbasis voor het ervaren en genieten van de hoofdstad.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  20%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  14 naar 1

Campusfuncties

Goldsmiths is een campus met één locatie op slechts 10 minuten van het centrum van Londen. Dit betekent dat je kunt genieten van alle voordelen van studeren aan een universiteit in campusstijl, maar ook snel en gemakkelijk toegang hebt tot alles wat Londen te bieden heeft. In het hart van de Goldsmiths-campus ligt College Green - een grote groene ruimte die perfect is voor revisie, bijpraten met vrienden of deelnemen aan een verenigingsactiviteit.

Wij bieden een scala aan accommodatiemogelijkheden – of u nu de voorkeur geeft aan de ondersteunde omgeving van hallen of meer zelfstandig wonen. Bij Goldsmiths hebben we iets meer dan 1.200 kamers in onze residenties, gelegen op de campus, vlakbij en in heel Londen.
Alle zalen beschikken over een keuken met kookplaat, koelkast, vriezer, magnetron of combi-oven, Wifi en toegang tot wasfaciliteiten. Uw kamer heeft een bed, een bureau, een stoel en een kledingkast. Afhankelijk van het kamertype dat u kiest, beschikt u over een gedeelde badkamer en toilet of een eigen badkamer. Als u een studio aanvraagt, beschikt u over een eigen badkamer en kitchenette. Studenten die standaardkamers of kamers met een eigen badkamer kiezen, delen de keuken met andere studenten.

  Beurzen en financiering

  Goldsmiths biedt een scala aan financiële steun, waaronder beurzen en beurzen. Deze worden toegekend op basis van verschillende criteria, bijvoorbeeld academische prestaties of persoonlijke omstandigheden.
  Sommige van onze beurzen en beurzen omvatten onze reisbeurzen, de Goldsmiths Equity Awards en de Goldsmiths International Scholarships.

  Ranglijsten

  Gerangschikt als 63e in het VK

  Volledige ranglijst van universitaire gidsen 2022

  Gerangschikt in 's werelds top 500 universiteiten [exacte haakjes = 401-500]

  The Times Higher Education World University Rankings 2022

  Gerangschikt in de 500 beste universiteiten ter wereld [exact aantal = 461e, minder dan 416e in 2021]

  QS World University Rankings 2022 (embargo tot 8 juni 2021)

  De 69e "meest internationale *" universiteit ter wereld [*dit heeft puur betrekking op de breedte van internationale studenten die we hebben, niet op academisch personeel]

  QS World University Rankings 2022 (embargo tot 8 juni 2021)

  Door studenten verkozen tot een van de beste creatieve universiteiten in het VK

  Die? Universiteit 2018 (NB we komen niet voor in 2019)

  Door studenten verkozen tot een van de beste politieke universiteiten in het VK

  Die? Universiteit 2019

  Top drie universiteit in het VK voor het produceren van bedrijfsoprichters en 12e voor het produceren van CEO's en MD's.

  Een studie uit 2021, uitgevoerd door Hitachi Capital Invoice Finance, analyseerde gegevens van meer dan 8,4 miljoen alumni die sinds 2000 121 Britse universiteiten hadden verlaten en CEO of algemeen directeur waren geworden, of hun eigen bedrijf hadden opgericht.

  https://www.hitachicapital.co.uk/business-finance/invoice-finance/invoice-finance-blog/who-university-graduates-are-most-likely-to-become-a-ceo/

  href="https://www.businessleader.co.uk/welke-universiteit-de-meest-ceos-produceert/124016/

  12e in het land voor sociale mobiliteit

  Onderzoek door het Institute for Fiscal Studies en de Sutton Trust, november 2021. Gemeten hoeveel studenten toegang hebben nadat ze in aanmerking kwamen voor gratis schoolmaaltijden van 16 jaar. Dan het aantal FSM-studenten in de hoogste verdienende schijf van 30 jaar.

  href="https://www.suttontrust.com/universities-and-social-mobility-data-explorer-rankings/

  Top 10 in het VK voor onderzoeksintensiteit

  De complete universiteitsgids League Tables 2021

  Campusleven & Faciliteiten

  • Toegewijde carrièreservice met oefengesprekken, vacaturemeldingen en cv-beoordelingen.
  • Een bibliotheek die bijna elke dag van het jaar geopend is.
  • Een toegewijd welzijnsteam om u tijdens uw studie te ondersteunen, inclusief adviesafspraken.
  • 9 op de 10 van onze studenten gaan werken of studeren na hun afstuderen (DLHE 2016-17).
  • Op veel cursussen zijn faciliteiten beschikbaar die voldoen aan de industrienormen.

  Bij Goldsmiths vind je een community als geen ander. Van muziekshows tot kunsttentoonstellingen, hackathons en theaterproducties, Goldsmiths bruist van de creatieve energie op elke hoek.
  Er zijn veel verenigingen en sportclubs waar je lid van kunt worden en die een fantastische manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast kun je veel verschillende evenementen en activiteiten bijwonen van de SU en andere studenten.
  Beroemd om zijn culturele leven en diversiteit, is Londen uitgeroepen tot 's werelds nummer één stad als student (QS Best Student Cities 2022).
  Er zijn wereldberoemde galerijen, musea, theaters, festivals, winkels, markten en parken die je kunt verkennen – waarvan vele gratis en niet ver van de campus.


  Als je op zoek bent naar levenskwaliteit en een levendige mix van mensen, op een plek die voortdurend verandert en nieuwe ervaringen biedt; dan is Goldsmiths een fantastische keuze voor je studie.

  Locaties

  • London

   Goldsmiths, University of London New Cross , SE14 6NW, London

  Chat with students

  Vragen