Keystone logo
Golden Gate University

Golden Gate University

Golden Gate University

Invoering

Voor het tweede achtereenvolgende jaar rangschikt Washington Monthly de # 1 School for Adult Learners van de Golden Gate University America in haar jaarlijkse College Guide and Rankings.

Onderwijsprofessional sinds 1901

Al meer dan 110 jaar helpt Golden Gate University (GGU) zonder winstoogmerk studenten om hun professionele doelen te bereiken door middel van niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen op het gebied van boekhouding, rechten, belastingen, zaken en aanverwante gebieden.

GGU is de vierde oudste particuliere non-profituniversiteit van Californië, met 3.000 studenten en meer dan 68.000 alumni. De campus van de universiteit bevindt zich in het centrum van San Francisco. Naast de avond- en weekendlessen worden de meeste cursussen en graden volledig online aangeboden.

Missie

Golden Gate University bereidt individuen voor om leiding te geven en te dienen door het aanbieden van hoogwaardige, praktijkgerichte onderwijsprogramma's op het gebied van boekhouding, rechten, belastingen, zaken en aanverwante beroepen - als een non-profitorganisatie - in een innovatieve en uitdagende leeromgeving die professioneel omarmt ethiek en diversiteit.

Geschiedenis

Golden Gate University zijn oorsprong in een avondlezingenreeks die werd gestart door de YMCA in San Francisco tijdens de Californische goudkoorts in de vroege jaren 1850. Zelfs toen richtten lezingen zich op praktische zaken van de dag, zoals goudonderzoek en Engels. Het eerste studieprogramma van de universiteit begon in 1901, met de vorming van de eerste avondschool van Californië. Door 's nachts klassen aan te bieden, stelde Golden Gate juridische onderzoeken ter beschikking aan de gewone persoon. Vier studenten bestonden uit de eerste afstudeerklas van de rechtsschool. Tegenwoordig blijft Golden Gate University een pionier op het gebied van volwasseneneducatie in zaken en management, boekhouding, belastingen en wetgeving. Zoals altijd legt de GGU de nadruk op hands-on leren, gegeven door professionals die in het veld oefenen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • San Francisco

    536 Mission Street San Francisco, CA 94105, 94105-2968, San Francisco

Vragen