Keystone logo
Goizueta Business School

Goizueta Business School

Goizueta Business School

Invoering

Onze ervaring maakt ons geweldig. Stel je voor wat het voor je kan doen.

Bijna 100 jaar uitmuntendheid betekent dat we weten hoe we een blijvende en zinvolle bedrijfsimpact kunnen creëren.

Goizueta Beyond: de toekomst van het bedrijfsleven uitdenken

Het bedrijfsleven is een voertuig dat in staat is om een zinvolle, duurzame impact op de samenleving te leveren. Het omarmen van deze visie ontsluit ons collectieve vermogen om te innoveren op de belangrijkste manieren over de meest urgente onderwerpen. Al bijna 100 jaar is Goizueta Business School een oefenterrein voor principiële leiders en een laboratorium voor krachtige inzichten. Onze geschiedenis omvat een ethos van ethisch zakendoen en stelt ons allen in staat om levenslange vooruitgang na te streven. Door de complexe onderlinge afhankelijkheid van het bedrijfsleven en de maatschappij te doorlopen, proberen we de slimste geest bijeen te roepen om de grootste problemen met integriteit, vindingrijkheid en korreligheid op te lossen. Dit is Goizueta Beyond.

Een geschiedenis van de toekomst vormgeven.

Door drive, doorzettingsvermogen en gedurfde ideeën, onze naamgenoot, was Roberto Goizueta in staat om de managementladder naar de toppositie in The Coca-Cola Company te klimmen en het naar ongekende welvaart te leiden. Onder zijn leiding steeg de marktwaarde van Coca-Cola-aandelen van $ 4 miljard in 1981 tot $ 145 miljard in 1997.

Roberto C. Goizueta

Onze naamgenoot was een van de grote zakelijke leiders van de 20e eeuw. Tijdens zijn 16-jarige ambtstermijn bij The Coca-Cola Company, verhoogde Roberto Goizueta zijn waarde van $ 4 miljard naar $ 145 miljard - en zorgde het voor een plaats bij 'America's Most Admired Corporations', zoals opgesomd door Fortune. Bij de opbouw van het bedrijf heeft Goizueta ook aanzienlijk bijgedragen aan de voortgang van Emory en de businessschool.

Gedurende zijn leven werd Goizueta gedreven door nieuwsgierigheid, intellectuele moed en integriteit. We zijn vereerd om zijn naam te delen en zijn waarden uit te leven, die de hoeksteen vormen van onze educatieve benadering en fundamenteel zijn voor onze missie om het beste van de leiders van morgen op te leiden.

Effect van Goizueta Business School op de Goizueta Business School

Roberto C. Goizueta spreekt over het belang van zakendoen met integriteit, eer en trots. Zijn zoon deelt een favoriet citaat dat benadrukt wat een goede leider maakt.

Locaties

  • Atlanta

    Clifton Road,1300, 30322, Atlanta

Vragen