Keystone logo
Global College Malta

Global College Malta

Global College Malta

Invoering

Hartelijk welkom bij de Global College Malta. Welkom!

Global College Malta is een van de meest prestigieuze en vooruitstrevende particuliere instellingen van het Middellandse Zeegebied, gevestigd in Malta. We staan bekend om het aanbieden van uitzonderlijke, hoogwaardige niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen. Ons holistische onderwijs van wereldklasse en interdisciplinaire curricula zijn erop gericht onze studenten voor te bereiden op een bevredigende en zeer lonende loopbaan.

Al onze cursussen zijn relevant en branchegerelateerd en stimuleren actief creativiteit, probleemoplossing, kritisch denken en een positieve weerspiegeling van de nieuwste trends en technologieën die nodig zijn om te voldoen aan de behoeften van veranderende wereldwijde omgevingen en markten.

Bij Global College Malta zijn onze cursussen ontworpen om de inzetbaarheid te verbeteren en we bieden met trots speciaal ontworpen cursussen van hoge kwaliteit in Business en Management. De unieke kracht van onze instelling wordt gedreven door de erkende expertise en onderwijsvaardigheden van onze gerenommeerde academici van over de hele wereld, die een schat aan uitgebreide en toonaangevende onderwijs-, zakelijke en industriële ervaring met zich meebrengen. We zijn er trots op u te verwelkomen, als onze volgende generatie marktleiders, om met ons in contact te komen door middel van een unieke leerervaring en om u te helpen uw succesvolle toekomst vorm te geven. Ons doel is om u uit te rusten met de vaardigheden en kennis om u te helpen slagen in een wereldwijd concurrerende omgeving. Welke cursus je ook kiest, we wensen je veel succes en een buitengewoon plezierige en lonende leerervaring.

Over Studiewereld Global College Malta

Study World Global College Malta maakt deel uit van een succesvolle internationale aanbieder van voortgezet en hoger onderwijs met instellingen over de hele wereld. Je sluit je dus aan bij een zeer succesvol pan-wereldwijd lerend netwerk. Global College Malta heeft sterke samenwerkingsverbanden opgebouwd met een aantal prestigieuze Britse universiteiten en deze ervaring en kennis zullen worden meegenomen in uw studiecursussen. Dankzij deze internationale verbanden kunnen onze studenten en profiteren van de mogelijkheid om in Malta te studeren terwijl ze diploma's behalen die zijn uitgereikt door wereldberoemde Britse universiteiten.

Al lang gevestigd in Malta

Met bijna tien jaar ervaring in Malta heeft Global College Malta een welverdiende reputatie opgebouwd op het gebied van hoge kwaliteit en sterke en nauwe banden met de lokale industrie. Veel van onze studenten hebben een zeer succesvolle loopbaan ontwikkeld in Maltese en internationale organisaties, wat getuigt van de hoge kwaliteit en het ontwikkelingspotentieel van al onze cursussen. In het afgelopen decennium heeft het College een groot aantal studenten afgestudeerd die beschikken over de veelgevraagde academische en praktische vaardigheden die nu nodig zijn in de werkomgeving van de 21e eeuw. Onze studenten hebben erkende vaardigheden op het gebied van leiderschap, innovatiemanagement, creatief denken en communicatie. Onze studentenorganisatie bestaat grotendeels uit professionals die ofwel hun professionele ervaring willen verbeteren met een geaccrediteerde academische kwalificatie, ofwel professioneel willen groeien door verder te studeren. De gevarieerde ervaringen van onze studenten en docenten helpen bij het creëren van een zeer rijke, levendige en stimulerende leeromgeving waarin mensen actief worden aangemoedigd om hun mening en kennis te delen om de klas als geheel ervan te laten profiteren. Studeren aan het College is altijd spannend en vernieuwend!

Geaccrediteerde cursussen

Leiderschap en management, marketing, human resources, strategisch denken en financiën zijn enkele van de gebieden waarin onze studenten zich kunnen specialiseren wanneer ze zich inschrijven voor een van de cursussen die worden aangeboden op Global College Malta. Al onze cursussen zijn formeel gevalideerd en geaccrediteerd door de Malta Further and Higher Education Authority en kunnen op een aantal academische niveaus worden bestudeerd in het Malta Qualifications Framework.

De docenten die bij Global College Malta zijn aangesteld, beschikken over werkelijk uitstekende vaardigheden en ervaring in alles wat te maken heeft met moderne zaken en management, en bieden onze studenten een fantastische praktische basis in alle disciplines die we doceren.

Global College Malta leeft altijd zijn motto na - mensen ontwikkelen tot hun ware potentieel - door voortdurend academische excellentie te bieden en door hoogwaardige ondersteuning en assistentie te bieden aan al onze studenten.

Cursussen voor werkende professionals

Global College Malta speelt actief in op de behoeften van de drukbezette werkende professional - of dat nu de werkende ouder is, de CEO van een drukke organisatie, de werknemer die op zoek is naar promotie, of de persoon die zijn kennis en ervaringen wil verbreden door een academische kwalificatie te behalen, en dus op. We verzorgen deze drukke mensen op veel verschillende, ondersteunende en opwindende manieren:

 • Onze roosters zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan mensen die een drukke fulltime baan hebben. Het onderwijs op al onze cursussen vindt normaal gesproken twee of drie keer per week 's avonds plaats.
 • Onze zeer ervaren studentenondersteuners. Elk van onze studieprogramma's heeft een toegewijde medewerker wiens taak het simpelweg is om ervoor te zorgen dat er een naadloze verbinding is tussen het College, onze docenten en al onze studenten door nuttige ondersteuning te bieden tijdens de hele academische reis van onze studenten.
 • We bieden modulaire cursussen die speciaal zijn ontworpen voor drukke professionals die onregelmatige uren moeten werken en die misschien geen constant werkschema hebben. Door een modulaire structuur te hebben, bent u gemakkelijk in staat om op en af te stappen tijdens uw leerproces, afhankelijk van uw individuele omstandigheden.
 • We richten ons specifiek op diegenen die misschien al geruime tijd niet hebben gestudeerd of die misschien een gebrek aan zelfvertrouwen hebben door ondersteunende sessies te geven die hen snel op snelheid brengen, zodat ze echt kunnen genieten en hun cursus met succes kunnen afronden.

We verwelkomen actief studenten uit alle lagen van de bevolking en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun leerervaring met het College zo plezierig en bevredigend mogelijk is. We zijn er altijd om ondersteuning en assistentie te bieden en we doen er alles aan om te proberen al onze studenten te leren kennen, zodat we beter kunnen begrijpen hoe we hen kunnen helpen hun ware potentieel te bereiken. We zijn erg trots dat onze feedback van studenten echt goed is!

Campusfuncties

Waarom kiezen voor Global College Malta als internationale student?

Global College Malta biedt internationaal erkende en hoogwaardige cursussen in Business en Management. Onze cursussen zijn Europees geaccrediteerd en gevalideerd door de Malta Further and Higher Education Authority op een aantal niveaus in het Malta Qualifications Framework, waardoor je kunt studeren op bachelor-, postdoctoraal en doctoraalniveau. Succesvolle afronding van onze cursussen biedt je veel werk- en/of verdere studiemogelijkheden in Malta en in het buitenland.

Hier bij Global College Malta proberen we elke student bij naam te leren kennen, waardoor we u een hoogwaardige en persoonlijke leerervaring en studentenondersteuning kunnen bieden. Studenten die aan het College studeren, ervaren een opendeurbeleid en krijgen een persoonlijke docent toegewezen die je zal helpen met je leertraject. Dit hoge niveau van persoonlijke ondersteuning helpt het slagingspercentage van onze studenten te vergroten. Sinds de oprichting van het College hebben we met succes meer dan 300 studenten afgestudeerd, die vervolgens een duurzame en positieve impact hebben gemaakt op het door hen gekozen werkgebied. Internationale studenten die hun cursus met succes afronden, kunnen werk vinden op Malta door gebruik te maken van de zes maanden durende 'stay back'-regeling van de overheid. Met dit overheidsprogramma kunnen internationale studenten op Malta werken door werk te vinden dat verband houdt met de cursus die ze aan het college hebben gevolgd. Bovendien kunnen werkende professionals die voltijds in Malta werken, profiteren van de 'Get Qualified'-regeling, die studenten recht geeft op een terugbetaling van 70% van hun collegegeld in de vorm van een belastingteruggave na succesvolle afronding van de opleiding. cursus.

Why Study in Malta?

De Engelse taal is een officiële taal op Malta, waardoor het voor internationale studenten gemakkelijker wordt om te leven en zich in de lokale gemeenschap te integreren. Bovendien is Malta een klein eiland midden in de Middellandse Zee, dat geniet van een uitzonderlijk mooi landschap, omringd door de zee, met een gevarieerd en rijk landschap met een groot aantal verbazingwekkende historische bezienswaardigheden.

Malta staat bekend om zijn heerlijke klimaat en studenten kunnen genieten van meer dan 300 dagen per jaar van zonneschijn en mooi weer. Malta heeft een actieve en levendige entertainment- en vrijetijdsscene en studenten zullen nooit iets te doen hebben! Internationale studenten kunnen genieten van een rijke en gevarieerde geschiedenis, een spannend aanbod aan buitensportactiviteiten, rijke culinaire hoogstandjes, historische tradities en cultuur, pop- en klassieke concerten, festivals en nog veel meer activiteiten die regelmatig duizenden internationale bezoekers naar het eiland trekken. Malta is een levendige plek om te studeren!

Malta is een lidstaat van de Europese Unie en geniet van een sterke economie en alle voordelen van deelname aan een groot Europees netwerk en economie. Studenten profiteren vaak van de mogelijkheid om in deeltijd te werken terwijl ze voltijds studeren. Malta beschikt over uitstekende gezondheidszorgdiensten en wordt beschouwd als een van de veiligste landen ter wereld. Het transportsysteem op Malta is ook goedkoop en efficiënt en studenten kunnen dit niet alleen gebruiken om naar het college te komen, aangezien het slechts 2 minuten verwijderd is van de dichtstbijzijnde busdienst, maar ook om over het eiland te reizen om de schoonheid, cultuur en activiteiten te ervaren. .

Als internationale aanvrager bij het College moet u bewijs overleggen van uw eerdere academische kwalificaties en een kopie van uw laatste curriculum vitae. Normaal gesproken neemt de afdeling Internationale Toelating en Werving van het College contact met u op voor een kort online interview.

  Locaties

  • Il-Kalkara

   Global College Malta, Smart City Malta SCM 01, Ricasoli, SCM 1001, Il-Kalkara

  • Buona Vista area

   SmartCity Malta SCM01, , Buona Vista area

  Vragen