Keystone logo
Global College Australasia

Global College Australasia

Global College Australasia

Invoering

Met een campus in de stad Perth, dicht bij alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in het prachtige West-Australië. Global College Australasia is een moderne en dynamische onderwijsinstelling die programma's van hoge kwaliteit aanbiedt in een sympathieke omgeving die leren bevordert en studenten motiveert om excellentie te bereiken in hun studie door praktische implementatie.

Global College Australasia is opgericht onder het motto "Leren leiden, oefenen om te slagen", waardoor creativiteit wordt gestimuleerd en de industrie leert om te gaan. Wij zijn een nationaal geaccrediteerde geregistreerde trainingsorganisatie door de Australian Skills Quality Authority (ASQA). Wat ons onderscheidt van onze leeftijdsgenoten, is onze kernaccentuering op het bevorderen van academische excellentie, plaatsing op de werkplek en training, evenals het bevredigend maken van de educatieve ervaring van studenten, zodat ze met plezier zullen terugdenken aan de tijd op Global College Australasia voor de rest van hun leven.

Uitzonderlijk onderwijs, uitstekende faciliteiten en uitgebreide academische en welzijnsondersteunende diensten staan centraal in de onderwijsfilosofie van Global College Australasia . Het management en het personeel van Global College Australasia zijn experts uit de industrie die een schat aan kennis en ervaring naar de klas brengen. De klassen zijn klein en de onderwijsaanpak is vriendelijk, ondersteunend en persoonlijk.

We nodigen studenten van alle culturele achtergronden uit om de natuurlijke schoonheid en ontspannen levensstijl van West-Australië te ervaren en tegelijkertijd hoogwaardige, internationaal competitieve kwalificaties te behalen. Je zult een geweldige omgeving ervaren om te studeren. Onze campus heeft een breed scala aan kwaliteitsfaciliteiten om u te helpen leren, meedoen en socializen. We nodigen je uit om te kijken naar het brede scala aan programma's dat we te bieden hebben en de vele voordelen te overwegen van het kiezen om aan ons College te studeren.

Locaties

  • East Perth

    Wellington Street,176, 6004, East Perth

    Opleidingen

      Vragen