Keystone logo
© Slavin Vlasic
Glasgow Caledonian New York College

Glasgow Caledonian New York College

Glasgow Caledonian New York College

Invoering

Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) is de Graduate School for the Common Good in New York City. Onze Master of Science-graden onderzoeken business en innovatie door de lens van rechtvaardigheid, duurzaamheid en sociale impact. Opgericht door Glasgow Caledonian University, die wereldwijd meer dan 20.000 studenten heeft, deelt GCNYC een toewijding aan mensen, de planeet en winstgevendheid met een kleinere, hechte gemeenschap van studenten, docenten en personeel.

Het College is gelegen in het hart van het historische SoHo en is een levendig centrum voor professionals uit de industrie die worden gemotiveerd door het algemeen welzijn. GCNYC is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education en is het eerste internationale college dat door het New York State Department of Education is geautoriseerd om graden te verlenen.

Geavanceerde programma's

Master's Degree-aanbod

GCNYC biedt onderscheidende Master of Science-graden in Business for Social Impact & Sustainability; Leiderschap op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie; en duurzame mode. Deze doelgerichte afstudeerprogramma's zijn op maat gemaakt voor zowel werkende professionals als voltijdstudenten die geïnteresseerd zijn in een interdisciplinaire graad met sociale impact.

Gebaseerd op de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, bouwt ons praktische curriculum kennis en vaardigheden op voor leiderschapsrollen als wereldwijde rentmeesters van sociale verantwoordelijkheid. Door middel van rigoureuze cursussen en toegepast onderzoek verkennen onze studenten het gebruik van het bedrijfsleven en de industrie als krachten voor het goede, en leren ze strategieën voor het balanceren van sociale en bestuurlijke prioriteiten en het leveren van winstgevendheid.

Onze deskundige faculteit

Onze faculteit brengt een mix van academische referenties en professionele kennis in hun klaslokalen. Ze komen uit de private en publieke sector met ervaring in organisaties zoals de Verenigde Naties, Ogilvy, Bloomberg LP, Publicis Groupe, Crédit Agricole, Credit Suisse, de Pershing Square Foundation en vele anderen.

Bij GCNYC deelt onze faculteit dezelfde diepe toewijding als onze studenten bij het bevorderen van positieve sociale impact en duurzame bedrijfspraktijken. Ze begeleiden studenten in toegepaste onderzoeksprojecten en ze koesteren een gemeenschap van meelevende, innovatieve denkers.

Lees meer over GCNYC!

Bij Glasgow Caledonian New York College bieden we unieke masteropleidingen voor sociale impact en duurzaamheid die tegelijkertijd loopbaanontwikkeling bevorderen en bijdragen aan het algemeen welzijn. We brengen een innovatief perspectief op de winstgevendheid van bedrijven met sociale impact, duurzame mode, sociale ondernemingen, rechtvaardigheidskwesties in de hele toeleveringsketen en de waarde van belanghebbenden die voortbouwt op een bijna 150-jarige basis van academische excellentie.

Missie, visie en doelen — GCNYC

Bij Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) zijn we trots op onze oprechte, niet-aflatende toewijding om het algemeen welzijn te bevorderen door middel van onze Master of Science-graden en niet-graduele programmering. Ontworpen voor werkende professionals en aspirant-leiders, onze cursussen onderzoeken het bedrijfsleven door de lens van sociale impact en duurzame bedrijfsontwikkeling.

Een ander aspect van onze academische missie is het welzijn van studenten; onze cursussen voor het opbouwen van een loopbaan zijn ontworpen om rigoureus te zijn en comfortabel in het schema van een werkende professional te passen. In onze hechte academische gemeenschap ondersteunen we onze studenten, moedigen we hun oorspronkelijke toegepaste onderzoek aan dat gericht is op systemische veranderingen in de sector, en bieden we een diploma van wereldklasse dat is ontworpen om carrières op het gebied van duurzaamheid en sociale impact te ontwikkelen.

Missie

Als Graduate School for the Common Good van New York City biedt GCNYC Master of Science-graden die onze studenten voorbereiden op ondernemende, meelevende leiders die geloven dat succes wordt bereikt door een positieve impact te hebben op mensen en de planeet.

Ter vervulling van deze missie zet GCNYC zich in voor:

 • Het bieden van een diverse, rechtvaardige en inclusieve universiteitsgemeenschap die mensen van alle achtergronden in staat stelt, viert en eert.
 • Het leveren van een interdisciplinair curriculum met een mondiaal perspectief gegeven in een intieme en interactieve omgeving.
 • Het aantrekken en ondersteunen van docenten die zich inzetten voor uitmuntendheid, leiderschap, rechtvaardigheid en service.
 • Levens verrijken en kansen creëren in New York City en daarbuiten door een gemeenschap van wetenschappers, professionals en strategische partners te vormen die verandering stimuleren.
 • Ondersteuning van toegepast onderzoek om innovatie te stimuleren en praktische, bruikbare oplossingen te ontwikkelen in een steeds complexere en onderling verbonden wereld.

Visie voor het algemeen welzijn

GCNYC is een vooraanstaande, unieke instelling die het algemeen welzijn dient door middel van onderwijs en onderzoek op het gebied van winstgevendheid en duurzaamheid voor sociale voordelen.

waarden

Onze studenten, docenten, partners, medewerkers en alumni vormen een leergemeenschap, die zich bewust is van de bredere mondiale context, met kernwaarden van:

 • Integriteit
 • Verantwoordelijkheid
 • creativiteit
 • Mededogen

GCNYC-identiteit

GCNYC is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs zonder winstoogmerk die zich inzet voor het algemeen welzijn, gecharterd in de staat New York, gevestigd in New York City, en biedt bedrijfsgerelateerde, postdoctorale programma's gebaseerd op duurzaamheid.

Word lid van de gemeenschap van GCNYC voor het algemeen welzijn

Onze Master of Science-graden en programmering aan Glasgow Caledonian New York College zijn allemaal verweven in onze kernmissie en waarden ingekapseld in onze passie 'For the Common Good'.

toelatingen

Bij Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) bieden we gespecialiseerde masteropleidingen aan die gericht zijn op sociale impact en duurzaamheid, terwijl we sectorbrede verandering stimuleren door middel van toegepast onderzoek.Onze leerervaring zorgt ervoor dat concepten zowel worden gevoeld als begrepen, waarbij het belang van sociale impact niet alleen wordt besproken maar ook nageleefd, waar studenten niet alleen persoonlijk worden getransformeerd, maar ook transformerend worden op hun werkplek.

Binnen onze muren, onze gemeenschappen en onze steden stellen we verhuizers, shakers, dromers en verschilmakers in staat, samen met elkaar om te komen tot krachtige, duurzame verandering.

Solliciteren bij GCNYC is de eerste stap naar het nastreven van je passie voor sociale impact en duurzaamheid voor het algemeen welzijn en het transformeren van je carrière.

Ons sollicitatieproces is hetzelfde voor persoonlijke en online modaliteiten.

Beurzen en financiering

Bij GCNYC geloven we dat een hbo-opleiding een investering is voor een betere toekomst.Onze institutionele toewijding aan het bevorderen van onze 'For the Common Good'-missie en onze even sterke wens om een diverse academische gemeenschap op te bouwen die bestaat uit gepassioneerde studenten, betekent dat GCNYC er alles aan doet om gekwalificeerde studenten te helpen.

Studenten die een beurs van GCNYC ontvangen, moeten zijn ingeschreven voor ten minste twee cursussen per semester en een cumulatieve GPA van 3.0 of hoger behouden.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • New York

  64 Wooster Street, 10012, New York

  Vragen