Keystone logo
GISMA Grenoble Ecole de Management

GISMA Grenoble Ecole de Management

GISMA Grenoble Ecole de Management

Invoering

GISMA en Grenoble Ecole de Management (GEM) gingen een partnerschap aan in januari 2016. De overeenkomst stelde GISMA in staat om de Grenoble MBA, Manager D'Affaires Internationales/MSc Management in International Business, MSc Marketing Management en de MSc Innovation, Strategy and Entrepreneurship in Berlijn aan te bieden. . GISMA's uitgebreide educatieve knowhow in het uitvoeren van programma's voor hoger onderwijs in Duitsland, uitstekende feedback van studenten en uitgebreide studentenondersteunende diensten, gecombineerd met de hoog aangeschreven, bekroonde programma's van GEM, is gericht op het bieden van een educatieve ervaring op het hoogste niveau. Deze samenwerking komt samen om een echt internationale postdoctorale bedrijfservaring te bieden met dynamische hedendaagse onderwerpen zoals digitaal leiderschap en ondernemerschap. De programma's worden volledig in het Engels geleverd.

GEM is een bekende Franse business school met een centrale campus in Grenoble, Frankrijk, een natuurgebied aan de voet van de Franse Alpen. De school heeft verschillende topposities, waaronder de 26e in de Financial Times European Business Schools Ranking (december 2018); 28e in Europa waarin MBA/The Economist ranking (oktober 2015); 6e plaats in de ranglijst van Franse Business Schools (2018). GEM is een drievoudig geaccrediteerde business school, waardoor het een van de weinige scholen wereldwijd is die de drievoudige (AMBA-EQUIS-AACSB) accreditatie heeft.

Plaats

De dynamische en energieke cultuur van Berlijn is geen geheim. Van meer dan 180 musea die de Duitse geschiedenis en het erfgoed verkennen tot ondergrondse nachtclubs met eigenzinnige thema's en een verscheidenheid aan muziek, Berlijn heeft het allemaal, waardoor het een uitstekende plek is voor internationale studenten. Buiten je studie kun je het leven ervaren als een local in een stad die doordrenkt is van geschiedenis en kansen.

Berlijn staat ook bekend als een opkomend knooppunt voor startende bedrijven. Veel technologiebedrijven kiezen er ook voor om zich in de stad te vestigen, waardoor Berlijn de bijnaam 'Silicon Allee' krijgt.

Expertise

Onze professoren zijn zeer toegewijde professionals, altijd bereid om academische discussies aan te gaan, zelfs buiten de klas. Onze faculteit heeft een jarenlange ervaring, zowel academisch als sectorgebonden, en elk lid van de faculteit is een expert in hun respectieve vakgebied, velen met PhD's.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Berlin

    GISMA Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Vragen