Keystone logo
Georgia State University

Georgia State University

Georgia State University

Invoering

Een ondernemende openbare onderzoeksinstelling in het hart van Atlanta

Georgia State University , opgericht in 1913, heeft een missie van uitmuntendheid op het gebied van onderwijs, onderzoek en dienstverlening. Deze grote onderzoeksuniversiteit, gelegen in het hart van het centrum van Atlanta, combineert academische nauwkeurigheid met een rijke universitaire ervaring, waardoor de levens van studenten worden getransformeerd en toekomstige leiders worden gevormd. Georgia State University schrijft meer dan 53.000 studenten en studenten in, verspreid over 11 hogescholen en scholen, en staat consequent hoog aangeschreven vanwege haar innovatie en onderwijs.

Georgia State, dat een van de meest diverse studentenorganisaties van het land inschrijft, is de op een na grootste universiteit in de staat, met studenten uit elke provincie in Georgië, elke staat van het land en uit meer dan 145 landen.

Een businessschool die op de rest van de wereld lijkt

J. Mack Robinson College of Business aan Georgia State University

Het J. Mack Robinson College of Business van de Georgia State University , de grootste business school in het zuiden en onderdeel van een grote onderzoeksinstelling, heeft 200 docenten, 8.000 studenten en 80.000 alumni.

Met afgestudeerde studenten uit bijna 70 landen is het college van wereldklasse en wereldwijd. De MBA wordt consequent gerangschikt onder de beste door Bloomberg Businessweek en US News & World Report (top 20 van openbare universiteiten), en de Executive MBA staat op de Financial Times-lijst van 's werelds beste programma's.

Het Robinson College of Business en Georgia State, gevestigd in Atlanta, hebben meer topbestuurders van Georgië met een bedrijfsdiploma voortgebracht dan welke andere school in het zuidoosten dan ook. Het Robinson College of Business is trots op zijn diverse gemeenschap van meer dan 1500 studenten in een portfolio van 18 afgestudeerde bedrijfsprogramma's, waaronder de MBA (met een STEM-concentratie in bedrijfsanalyse), MBA duale graden, 13 gespecialiseerde masters (waaronder 6 STEM-gecertificeerde programma's) , Executive MBA, Executive Doctorate in Business Administration en flexibele graduate-certificaten.

Of u nu een carrièrestarter, carrièreverbeteraar of carrièreswitcher bent, onze flexibele MBA, die u in uw eigen tempo kunt verplaatsen, biedt een actuele, praktische leerervaring met onderdompelingservaringen aan het einde van het boek en kritische levenslange Workshops voor loopbaanvaardigheden ingebed in de MBA-ervaring om een succesvolle volgende stap in uw carrière te garanderen.

220482_1366_front.jpg

Statistieken

  toelatingen

  Bereid uw aanvraag voor

  Applicatiecomponenten zijn onder meer:

  • Dien uw online aanvraag in
  • Transcripties van de universiteit
  • opstel
  • Hervat
  • Opgenomen video-interview (live interview voor MBA vereist)
  • IELTS- of TOEFL-examen (alleen internationale aanvragers)
  • Aanvullend materiaal (aanbevelingsbrieven, optionele essays en GRE/GMAT-testscores - niet vereist)

  Voor meer informatie over specifieke criteria voor het programma waarin u geïnteresseerd bent, gaat u naar:

  Meld je aan voor een gespecialiseerd masterprogramma - Georgia State Robinson College (gsu.edu)

  MBA-aanvraagproces - Robinson College van Georgia State (gsu.edu)

  Kandidaten voor de Georgia State worden geclassificeerd als 'internationaal' als ze aan een van de volgende criteria voldoen:

  • Studenten die in de VS verblijven met een niet-immigrantenvisum (B-1, H-1, J-1, enz.)
  • Studenten die buiten de VS wonen hebben een F-1 visum nodig om in de VS te studeren
  • Studenten die bezig zijn met het aanvragen van de permanente verblijfsstatus, maar de permanente verblijfskaart nog niet hebben ontvangen
  • Studenten die buiten de VS zijn opgeleid

  Naast het voldoen aan alle toelatingseisen voor het bedrijfsprogramma van jouw interesse, moet je als internationale student ook de volgende materialen binnen de toepasselijke deadline indienen:

  Kennis van het Engels

  Naast het voldoen aan alle andere toepasselijke toelatingseisen, moeten niet-moedertaalsprekers van het Engels blijk geven van voldoende Engelse taalvaardigheid. Bewijs van Engelse taalvaardigheid kan worden aangetoond op een van de volgende manieren:

  • Bewijs van voltooiing van een baccalaureaat of universitair diploma binnen (van een geaccrediteerde instelling) of buiten de VS, waar Engels de officiële taal van het land is - zie de lijst met landen die zijn goedgekeurd door Georgia State University en die aan deze vereiste voldoen.
  • TOEFL-scores (op papier of op internet)
  • IELTS-scores
  • Voltooiing van een door het University System of Georgia goedgekeurd ESL-programma

  Elke aanvrager wiens geboorteland Engelssprekend is (zoals vermeld op de GSU English Proficiency Exemption List ) is niet onderworpen aan de vereiste voor Engelse taalvaardigheid.

  Visum vereisten

  Nadat u uw I-20 of DS-2019 van Georgia State heeft ontvangen, is het tijd om uw visum aan te vragen. Met uw F-1- of J-1-visum kunt u de Verenigde Staten binnenkomen om aan uw studie te beginnen. U gebruikt uw I-20 of DS-2019 van Georgia State om uw weergave aan te vragen of te verlengen, door deze stappen te volgen:

  1. Betaal uw SEVIS I-901-kosten. Voor deze betaling heeft u uw SEVIS ID nodig. Deze bevindt zich op uw I-20 of DS-2019.
  2. Vul de online niet-immigrantenvisumaanvraag in, formulier DS-160, en druk de bevestigingspagina van het aanvraagformulier af om mee te nemen naar uw interview.
  3. Maak een visumafspraak bij het dichtstbijzijnde Amerikaanse consulaat of de ambassade met behulp van uw I-20 of DS-2019 en uw I-901 betalingsbewijs.
  4. Uw visum wordt pas 120 dagen vóór de startdatum op uw I-20 of DS-2019 afgegeven. U kunt vóór de visumafgiftedatum een visumafspraak bijwonen, maar houd er rekening mee dat u moet wachten tot uw visum is afgegeven.
  5. Verkrijg je visum en maak je reisplannen voordat de lessen beginnen in Georgia State. Koop uw vliegticket niet voordat u uw visum heeft ontvangen.

  Beurzen en financiering

  Wij begrijpen dat een graduate school een aanzienlijke investering vergt. We bieden mogelijkheden voor graduate assistentschap (GA) om excellente studenten te ondersteunen bij het nastreven van hun academische doelen.

  Kandidaten die voltooide aanvragen indienen, komen automatisch in aanmerking voor Graduate Assistantship (GA)-prijzen.

  • GA-prijzen variëren per programma, maar criteria zijn onder meer superieure academische en carrièreprestaties, gevarieerde en betekenisvolle persoonlijke ervaringen, sterke interpersoonlijke vaardigheden en leiderschapspotentieel.
  • GA-posities zijn zeer selectief.
  • Als u wordt geselecteerd voor een GA-prijs, ontvangt u hiervan bericht bij toelating.

  Wat houdt een Afstudeerassistentschap in?

  Afgestudeerde assistentschappen vallen in twee hoofdcategorieën:

  • Academisch - Academische afgestudeerde assistenten werken nauw samen met de faculteit aan onderzoeksprojecten en -initiatieven.
  • Administratief - Administratieve afgestudeerde assistenten bieden ondersteuning aan bedrijfsafdelingen.

  De werkverplichtingen voor afgestudeerde assistentschappen variëren van 12-16 uur per week, afhankelijk van de GA-prijs.

  Geen GA ontvangen bij toelating? Je kunt er nog steeds één aanvragen!

  Mogelijk komt u nog steeds in aanmerking en kunt u solliciteren naar kansen bij Robinson en op de Georgia State-campus. Nadat u uw inschrijvingsaanbetaling heeft ingediend, heeft u toegang tot onze Handshake-site om andere Graduate Assistant-mogelijkheden bij Georgia State te bekijken.

  Beurzenmogelijkheden

  Buiten de Graduate Assistantships zijn er beperkte mogelijkheden voor beurzen op basis van specifieke criteria.

  Beurzenmogelijkheden voor afgestudeerde studenten van Georgia State kunnen hier worden bekeken en toegepast: All Opportunities - Georgia State University Scholarships (academicworks.com)

  Ranglijsten

  J. Mack Robinson College of Business Rankings van Georgia State University

  Tijd voor ons om de confettikanonnen uit te breken en onze overwinningsdans te oefenen, want Georgia State University is er weer mee bezig! Lees hieronder wat we vieren en doe mee met het plezier.

  Voor het vierde jaar op rij heeft Georgia State University de titel ‘Nee. 1 Public University for Undergraduate Teaching,” en alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, zijn we ook “Nee. 2 for Innovation” voor het derde jaar op rij. Het is eenvoudig, consistentie is de sleutel!

  Nu weten we wat je denkt. “Nog een universiteitsranglijst, big deal.” Maar dit is het leuke, vrienden: Georgia State maakt niet alleen gebruik van een kortstondige golf van uitmuntendheid. Nee, we staan al zeven jaar in de top vier van Innovatie! En gedurende vijf van die jaren zijn we de op één na beste vernieuwers van de stad geweest.

  Dat is niet alles! Het J. Mack Robinson College of Business van Georgia State maakt ook furore. Onze bedrijfsprogramma's voor afgestudeerden worden zeer erkend en staan hoog aangeschreven, waaronder:

  • Belangrijkste ranglijsten onder Amerikaanse openbare universiteiten:

  ‒ Top 20 parttime MBA-programma US News & WR (april 2023)

  ‒ #7 MS-informatiesystemen US News & WR (april 2023)

  ‒ #7 MS Marketing TFE Times (februari 2023)

  ‒ #6 MS Real Estate US News & WR (april 2023)

  ‒ #6 Executive MBA CEO Magazine (april 2023)

  ‒ #5 MS Analytics TFE Times (februari 2023)

  ‒ #5 MS Financial Engineering (QRAM) TFE Times (februari 2023)

  ‒ #2 MS Finance TFE Times (februari 2023)

  Concluderend: Georgia State University is niet zomaar een eendagsvlieg; we zijn een krachtpatser als het gaat om innovatie, onderwijs en bedrijfseducatie. We hebben dit tot een wetenschap gemaakt en we zijn elk jaar consequent bezig met het creëren van grootsheid.

  Locaties

  • Buckhead

   Tower 200, 3348 Peachtree Rd NE, Atlanta, 30625, Buckhead

  Vragen