Keystone logo
Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Invoering

Over

De School of Continuing Studies (SCS) van de Universiteit van Georgetown biedt afgestudeerde programma's in professionele en liberale studies, meer dan 30 professionele certificaatprogramma's, aangepaste en bedrijfsopleidingen en -educatie, summer school en speciale programma's, en het enige parttime bachelorprogramma van de universiteit.

Door ervaren wetenschappers en praktijkmensen te koppelen aan innovatieve educatieve programmering, bereidt SCS u voor op de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het zich ontwikkelende zakelijke landschap van vandaag.

Als student bij SCS word je lid van een samenwerkende en diverse academische gemeenschap bestaande uit:

 • Bijna 300 militaire studenten
 • 45 procent vrouwen en mannen van kleur
 • Studenten uit meer dan 45 industrieën
 • Meer dan 300 internationale studenten vertegenwoordigen 75 nationaliteiten
 • Studenten tussen 20 en 88 jaar oud

SCS-missie

Missie: een op waarden gebaseerd onderwijs van wereldklasse leveren aan een breed scala van gemeenschappen en individuen gedurende hun academische en professionele loopbaan; de inzetbaarheid verbeteren en de arbeidskrachten ontwikkelen; en om bij te dragen aan het opbouwen van een maatschappelijk georiënteerde, goed geïnformeerde en wereldwijd bewuste samenleving.

Visie: om het leven en de carrière van verschillende levenslange lerenden te transformeren door iedereen toegang te bieden tot geëngageerd en gepersonaliseerd liberaal en professioneel onderwijs.

Onze campus

Verken DC

De School of Continuing Studies bevindt zich in het hart van de hoofdstad van het land. In de klas leer je van marktleiders, neem je contact op met gerenommeerde wetenschappers en werk je samen met leeftijdsgenoten uit het hele land en over de hele wereld. Om de hoek vindt u musea, monumenten, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Leer zonder grenzen

Onze state-of-the-art downtown DC-campus beschikt over meer dan 95.000 vierkante meter aan klaslokaal, kantoor en vergaderruimte met geïntegreerde technologie. De faciliteiten omvatten 30 klaslokalen, 14 groepsstudiekamers, een auditorium met 125 personen, een digitaal medialab en een uitzendstudio, een interreligieuze kapel, een bibliotheek, een café en meerdere lounge-ruimtes.

Maak contact met de industrie

Een hoofdbestanddeel van de strategische visie van SCS is om sterke partnerschappen en relaties aan te gaan met branchedeskundigen en organisaties uit de lokale gemeenschap. Onze binnenstad is de thuisbasis van honderden bedrijven en organisaties die een breed scala aan sectoren en sectoren vertegenwoordigen, waaronder PR-bedrijven; journalistiek, communicatie en mediaorganisaties; bedrijven in de sportindustrie; personeelsdiensten; overheidsinstellingen; non-profitorganisaties; en nog veel meer.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

 • Washington

  3700 O Street, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

 • USA Online

  USA Online, Verenigde Staten

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen