Keystone logo
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Invoering

66869_66837_CampusOverview2.jpg

Aan de Graduate School of Arts

Deze missie weerspiegelt twee andere manieren waarop onze graduate school uniek is. Ten eerste vormen de faculteit en studenten van alle scholen van Georgetown University één overlegorgaan om samen te werken om de hoge kwaliteit van elk van onze afgestudeerde programma's te waarborgen. Daarom gebruiken we de collectieve wijsheid van de gemeenschap, niet de top-downmechanismen, om onze keuzes in het graduate onderwijs te sturen. De onze is een gemeenschap van graduate programma's, geen geïsoleerde silo's.

Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan interdisciplinaire en duale opleidingen. Deze programma's geven studenten toegang tot middelen om hun eigen intellectuele interesses en carrièreplannen na te streven. Nog belangrijker is dat onze gemeenschap beseft dat belangrijke en urgente sociale problemen complex zijn en daarom een ​​samenwerking van meerdere disciplines vereisen om aan te pakken. Daarom heeft onze graduate school speciaal ontworpen graduate programma's ontwikkeld om docenten van verschillende scholen en disciplines in staat te stellen samen te werken bij het aanpakken van deze problemen. Deze programma's leiden ook een nieuwe generatie leiders op die de complexe problemen vanuit meerdere perspectieven kunnen begrijpen.

Nog een ander voordeel van veel van onze graduate programma's is de locatie van Georgetown University in Washington, DC Deze locatie is vooral belangrijk omdat veel van onze afgestudeerden een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoek en praktijk op sociaal-politiek-economische gebieden. Deze gebieden omvatten bestuur, gezondheid, ontwikkeling, zaken, communicatie, gezondheidszorg en binnenlands en internationaal beleid. Bovendien bieden weinig plaatsen in de wereld evenveel mogelijkheden aan mensen die geïnteresseerd zijn in het dienen van de samenleving als Washington.

Om deze redenen is graduate education erg belangrijk voor Georgetown University. De aanwezigheid van afgestudeerde studenten op onze campussen staat dus centraal in onze identiteit. We zien deze studenten als onze partners en willen hen graag zien als jonge collega's die onze gemeenschap kunnen versterken door hun bijdragen en voorbeeld.

Wij verwelkomen uw interesse in Georgetown University en haar programma's en hopen dat u hier iets zult vinden dat u opwindt.

66870_66839_IMG_4149-21.jpg

Mission Statement

Bevordering van collaboratieve en interdisciplinaire benaderingen van afgestudeerd onderwijs en onderzoek in dienst van de samenleving

  • We bereiden hoogopgeleide wetenschappers en professionals voor via doctorale en masterprogramma's.

  • We hebben programma's in beide gevestigde disciplines en nieuw ontwikkelde interdisciplinaire gebieden.

  • We vieren gevorderd onderwijs en onderzoek als een manier om mensen te empoweren.

  • We ontwikkelen nieuwe interdisciplinaire programma's gericht op het oplossen van urgente sociale problemen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Washington

    Car Barn, Suite 400 3520 Prospect St NW, 20057, Washington

    Vragen