Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Georgetown University Department of Biochemistry and Molecular & Cellular Biology

Georgetown University Department of Biochemistry and Molecular & Cellular Biology

Georgetown University Department of Biochemistry and Molecular & Cellular Biology

Invoering

Science Meets Medicine

Maak deel uit van ongeëvenaarde onderzoeksmogelijkheden die worden gevoed door het nastreven van biomedische onderzoeksvragen in de context van menselijke ziekten.

151529_151484_1.jpg

Een bloeiend, dynamisch expertisecentrum in de Georgetown University School of Medicine, de afdeling Biochemie en Moleculaire & Cellulaire Biologie, beslaat een hele verdieping van het Basic Science Building en heeft aanvullende faciliteiten in andere delen van het Medical Center. De middelen van de afdelingen worden verrijkt door een breed scala aan samenwerkingsstudies met onderzoekers van de National Institutes of Health, de Food and Drug Administration, het Amerikaanse ministerie van Defensie, de National Institutes of Standards and Technology en andere onderzoeksinstellingen van de overheid, evenals de biotechnologie. industrie in het grootstedelijk gebied van Washington. Deze samenwerkingen bieden toegang tot een breed spectrum aan expertise en state-of-the-art technologieën.

Door zijn unieke cursussen en ongeëvenaarde onderzoeksmogelijkheden, schetst het MS in Biochemistry and Molecular Biology-programma in Georgetown het ideale pad naar een carrière in de geneeskunde die wordt gevoed door het nastreven van biomedische onderzoeksvragen in de context van menselijke ziekten. Het MS-programma leent zich als een aantrekkelijk trainingsprogramma en lanceerplatform voor een onderzoeksintensieve carrière in de geneeskunde. Het programma streeft ernaar om afgestudeerde studenten een unieke omgeving te bieden om te leren hoe biochemie, moleculaire biologie, celbiologie en genetica kunnen worden gebruikt om belangrijke problemen in de volksgezondheid en de geneeskunde op te lossen. Er wordt aanzienlijke nadruk gelegd op de communicatie van wetenschap, met meerdere mogelijkheden voor studenten om hun schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden aan te scherpen tijdens hun opleiding in het programma.

De stages met vier studiepunten worden uitgevoerd met onderzoeksmentoren in verschillende GUMC-laboratoria op de campus of buiten de campus bij overheidsinstanties zoals NIH en FDA, evenals de Maryland Biotechnology Industry-corridor. Afgestudeerden van het MS in Biochemistry-programma zoeken een loopbaan voornamelijk in academisch, overheids- of biotechnologisch onderzoek. De meeste van onze studenten gaan over naar Ph.D.-, MD-, DDS-, JD- of MBA-programma's, waarbij ze de vaardigheden en training van Georgetown gebruiken om hun toekomstige academische en onderzoeksloopbaan voort te stuwen.

Ph.D. Programma

De afdeling herbergt twee Ph.D. programma's. Ph.D. studenten hebben experts in het veld als mentor.

Masteropleidingen

Vind het programma dat het beste bij je past met een van onze vijf Master of Science-programma's of het Graduate Certificate-programma.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVDYujOwpV2wgkwvFoY4kH5w1Ak--zB933iyUzDXpXdTCjEw/viewform

Locaties

  • Washington

    Department of Biochemistry and Molecular & Cellular Biology 337 Basic Science Building 3900 Reservoir Road, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

    Vragen