Keystone logo
GEMA Business School Master in International Marketing Management
GEMA Business School

Master in International Marketing Management

Rome, Italië

4 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.000

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Waarom een ​​master in International Marketing Management?

Het Master-programma is afgestemd op diegenen die een specialisatie voor internationale marketing willen behalen, gaande van Marketing Fundamentals tot International Marketing, Digital Business en Social Media Communication.

De programmadoelen zullen verschillende soorten leren raken: het bevorderen van attitudes en waarden, het ontwikkelen van competentie in prestaties en het verwerven van informatie en concepten.

De deelnemers zullen vaardigheden en competenties ontwikkelen in kritische elementen van strategie: business (marketing, marketingonderzoek, duurzaamheid en communicatie met sociale media, enz.), Planning en ontwerpdenken, leiderschap en emotionele intelligentie, en ethiek. Dankzij de samenwerking met de St. Joseph's University of Philadelphia (VS), een van de meest representatieve academische instellingen in de VS, worden alle trainingsactiviteiten (lezingen, onderzoeken, opdrachten, projectwerken, enz.) In het Engels gehouden door de faculteit Leden, gastprofessoren en gastsprekers uit Amerikaanse en internationale zakelijke context.

Om studenten in staat te stellen zich goed voor te bereiden op de internationale ervaring, heeft de GEMA Business School een "startpad" ontworpen als een eerste fase van het masterprogramma dat in Rome wordt gehouden en gericht is op de volgende gebieden: Marketing en communicatie Fundamenteel, teambuilding en persoonlijke vaardigheden.

ontvangers

Aanvragers moeten niet ouder zijn dan 30 jaar en een relevante eerste graad hebben van een erkende universiteit of een ander gelijkwaardig instituut voor hoger onderwijs. Bovendien moeten kandidaten een B2-niveau (QCER) van Engelstalige kennis of hoger demonstreren, een minimumstandaard die door de St. Joseph University wordt gevraagd om zijn lessen bij te wonen.

Van elke kandidaat wordt verwacht dat hij een interview heeft met schoolbezoekers om de motivatie, attitudes, startniveau van competenties en verwachtingen te beoordelen.

Leerdoelen en methoden

International Marketing Management Master Program verwacht volgende professionele marketingspecialisten te bouwen, waardoor ze de kans krijgen om nieuwe concepten te verwerven en praktische competenties te verwerven. Studenten zullen hun attitudes en waarden koesteren en competentie in prestaties ontwikkelen, terwijl ze theorieën en principes over marketing en communicatie leren.

De leermethode zal het potentieel van de deelnemers benutten om hen de kans te geven hun competentieniveaus te beoordelen en gebieden voor ontwikkeling te identificeren, concepten, theorieën en toepassingen te versterken om hen te helpen breed na te denken en strategisch te leiden, vaardigheden en competentie te ontwikkelen in strategische planning, leiderschap en emotionele intelligentie, business en ethiek. Alle lessen worden in het Engels gehouden om de taalvaardigheden en kernonderwerpen te verbeteren.

Belangrijkste voordelen

• Verwerving van internationale marketingcompetenties samen met een definitieve verbetering van de Engelse taalvaardigheid

• Leven en studie-ervaring in twee verschillende landen (Italië en de VS)

• Bewezen praktische en ervaringsgerichte leermethoden en -hulpmiddelen

• Gelegenheid om een ​​stage te lopen aan het einde van het programma

• Partnerschap tussen twee prestigieuze onderwijsinstellingen ( GEMA Business School en Saint Joseph's University)

Programmafasen

Fase 1: november / december (Rome)

Fase 2: januari / april (optie 1) - januari / augustus (optie 2) (Philadelphia)

Fase 3: mei / december (optie 1) - september / maart (optie 2) (Italië)

FASE A

 • GEMA - Rome (Italië) - 2 maanden
 • INHOUD: Basisprincipes en grondbeginselen van marketing

FASE B

 • SJU - Philadelphia (VS)
 • Optie 1 - 3,5 maanden
  • INHOUD: Internationale marketing - Sociale media en organisatie - Strategische verandering en leiderschap - Innovatie en ontwerpdenken - Samenwerking en conflict in internationale teams
 • Optie 2 - 7 maanden
 • INHOUD: dezelfde onderwerpen van hierboven, met een extra actieve leermodule die bestaat uit taken, projectwerken en ervaringen om praktische vaardigheden te ontwikkelen.

FASE C

 • Bedrijven en organisaties - Italië - 3/6 maanden
 • Stagemogelijkheden in bedrijven en organisaties voornamelijk in Italië, waar de student kan implementeren wat tijdens de master-ervaring is geleerd. Elke student krijgt de kans om kandidaat te worden voor een periode van een periode van 3/6 maanden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc in International Fashion Marketing
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
 • MSc in internationale marketing
  • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten
 • MSc in internationaal marketingmanagement
  • Wrexham, Verenigd Koninkrijk