Keystone logo
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Invoering

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt GEMA Business School managementopleidingen op hoog niveau voor mensen en organisaties op nationaal en internationaal niveau. Met een breed scala aan postgraduate masteropleidingen, Executive-programma's voor ondernemers en managers, corporate programma's voor publieke en private ondernemingen en internationale certificering cursussen in human resources, marketing en projectmanagement, ook gehouden. Verbindingen met de wereld van zakelijke en zakelijke verenigingen, uitstekende trainingsprogramma's, een faculteit met internationale reputatie, een gerenommeerd en strategisch merk:

Dit zijn slechts enkele van de elementen die GEMA Business School een excellente keuze in het Italiaanse landschap van managementscholen maken.

Waarom GEMA Business School ?

GEMA Business School biedt al meer dan 30 jaar managementtraining voor nationale en internationale bedrijven.

Ons brede aanbod van Post Graduate Courses, Executive Programs voor ondernemers en managers, Corporate programma's voor publieke en private bedrijven, classificeren onze Business School als een van de meest dynamische en opmerkelijkste in het nationale landschap.

We zijn een kwalificerend en onderscheidend item op het gebied van training, met als doel om talenten te verbeteren, vaardigheden te ontwikkelen, de groei van mensen en bedrijven te bevorderen.

GEMA Business School heeft een sterke band met de wereld van bedrijven en verenigingen, met een scala aan uitmuntende trainingsprogramma's, een internationale faculteit en erkenning en certificeringen op het gebied van managementtraining. Dit zijn slechts enkele elementen die de GEMA Business School een excellente keuze maken binnen het Italiaanse landschap van bedrijfsscholen.

Locaties

  • Rome

    Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Vragen