Keystone logo
GEA College

GEA College

GEA College

Invoering

GEA College is een modern centrum van onderwijs en een gids voor business excellence.

GEA College is een synoniem voor bedrijfseducatie met een focus op ondernemerschap en management sinds de oprichting in 1990. Onze studieprogramma's zijn ontworpen om wereldwijde trends na te streven, internationale standaarden op het gebied van onderwijs en opleiding, en vooral de vraag naar kennis en vaardigheden. , welke medewerkers en ondernemers beheren op de markt en de toenemende complexiteit van het bedrijfsproces.

Missie

Onze missie is ondernemers uitrusten met nieuwe ondernemerskennis en -vaardigheden op het gebied van ondernemen, zodat ze hun concurrenten een stap voor kunnen blijven en dus een succesvolle carrière in de moderne markteconomieën nastreven. We onderzoeken en ontwikkelen nieuwe kennis, dragen bestaande kennis over en bieden onderwijs en training aan ambitieuze mensen.

Visie

GEA College wil de beste onderwijsinstelling worden voor onderwijs en opleiding van dynamische ondernemers in Midden- en Oost-Europa. In de toekomst wordt het een centrum voor het ontwikkelen van uitstekende projecten in bedrijfseducatie en samenwerkingsverbanden. Innovatieve zakelijke programma's zullen in focus zijn. GEA College moet een prestigieuze instelling worden, die bekend staat om zijn ondernemerschap in alle opzichten. Innovatie en zakelijke pragmatiek zijn de belangrijkste systeemwaarden.

Strategische waarden

Het doel van GEA College is om de komende jaren de beste vestiging in dit deel van Europa te worden.

 • We zullen een herkenbaar en prestigieus educatief programma van ondernemerschap ontwikkelen en introduceren
 • We zullen een systeem van activiteiten opzetten, dat verbonden zal zijn met de ontwikkelings- en onderzoeksgebieden
 • We zullen strategisch contact leggen met vertegenwoordigers van toonaangevende economische activiteiten in de regio
 • We zullen internationaal herkenbare professionals verenigen, die zullen dienen als elementaire motor voor de werking en de activiteitenontwikkeling van GEA College
 • We zullen het systeem van internationale organisatie en GEA College-organisatie handhaven
 • We zullen een regionaal netwerk van strategisch verbonden onderwijsinstellingen onderhouden.

Locaties

 • Ljubljana

  Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen