Keystone logo
GBSB Global Business School Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid
GBSB Global Business School

Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid

9 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 13.490

Op de campus

Invoering

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid

 • Bestudeer operaties en supply chain management op een business school waar "digitaal" de kern vormt. GBSB Global is de enige instelling voor hoger onderwijs in Spanje die door Microsoft is erkend als leider in digitaal onderwijs.
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën.
 • Gemaakt in samenwerking met Zaragoza Logistics Center - MIT Global Scale Network. Als onderdeel van een programma zullen studenten een bezoek brengen aan Zaragoza's logistieke platform Plaza - het toonaangevende supply chain-knooppunt in Zuid-Europa, de thuisbasis van vele bedrijven uit de industrie en onderzoeksprojecten waar de nieuwste innovaties op het gebied van supply chain management worden ontwikkeld.

programma beschrijving

De Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid is ontwikkeld om studenten een fundamenteel inzicht te geven in de operaties en supply chain-functie met een wereldwijd perspectief. De Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid levert het belangrijke raamwerk waarin operaties en supply chain management-functies worden geschetst met wereldwijde vooruitzichten, met de nadruk op de overkoepelende effecten van operations en supply chain management op de prestaties van een organisatie.

Deze master in operaties voldoet aan de hoge vraag naar operaties en supply chain-leiders door studenten de training en expertise te bieden om hen te helpen de uitdagingen van de internationale zakelijke omgeving het hoofd te bieden. De Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid garandeert een unieke opleiding gericht op een wereldwijde visie en duurzaamheid in het bedrijfsleven en biedt de voorsprong op de concurrentie die nodig is om voorbeeldige werkgelegenheidskansen over de hele wereld te verzekeren.

De opleiding Operations and Supply Chain Management in Madrid kijkt naar verschillende managementmethoden in operaties, van inkoop en sourcing tot toeleveringsketens, en versterkt het vermogen van studenten om de verkoop en de winst van een bedrijf positief te beïnvloeden. De Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid is ontworpen met innovatieve en duurzame bedrijfspraktijken in het achterhoofd.

Een aangepast curriculum stelt het Master in Operations- en Supply Chain Management-programma in Madrid apart van andere soortgelijke programma's door te profiteren van de verscheidenheid aan cursusaanbiedingen bij GBSB Global . Een uitzonderlijk programma dat wereldwijd is gericht en studenten voorbereidt op de snel veranderende, concurrerende internationale zakelijke arena.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Formaat - Fulltime, ochtenden en middagen
 • Locatie - Madrid, Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Faculteit met industrie-ervaring.
 • Bedrijfsbezoeken.
 • Studenten uit 70 verschillende landen.
 • Exclusieve toegang tot Digital Business, Startup & Tech Events.
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal.
 • Carrièremogelijkheden bij enkele van de toonaangevende multinationale bedrijven en succesvolle startups uit de hele wereld.
 • Certificaat van deelname aan het Zaragoza Logistics Center uitgereikt door ZLC-MIT Global Scale Network

Waarom deze graad verdienen

 1. Professionele vaardigheden ontwikkelen | Studenten zullen een verscheidenheid aan praktische vaardigheden ontwikkelen op het gebied van operations & supply chain management die hen zullen vormen tot de toekomstige leiders van de internationale markt. Zorg voor de nodige vaardigheden op het gebied van kwaliteitsmanagement, logistieke systemen, strategische sourcing en wereldwijd supply chain management, evenals leiderschap, probleemoplossing, communicatie en onderhandelingen.
 2. Verkrijg relevante kennis | Krijg een opleiding die van toepassing is op verschillende carrières in operations & supply chain management met een diep begrip van de belangrijkste bedrijfstheorieën en -concepten. Gespecialiseerd in wat u het meest interesseert; Of het nu gaat om operations management, kwaliteitsmanagement of retail management, u zult kennis opdoen over verschillende gebieden.
 3. Master interculturele zakelijke praktijken | Leer hoe u kunt slagen in een internationale zakelijke omgeving door uw vaardigheden in interculturele communicatie en samenwerking te verbeteren. Cursussen zullen toekomstige operatoren en supply chain management-professionals trainen om zich te houden aan zakelijke praktijken en communicatiemethoden die wereldwijd kunnen worden toegepast op culturen, tradities en bedrijfsprocessen.
 4. Ontwikkel vaardigheden die vereist zijn door de digitale economie | Zorg ervoor dat u kunt concurreren op het gebied van operations & supply chain management terwijl het op weg is naar digitalisering. In elke branche stijgen de digitale verwachtingen van klanten, zowel direct voor digitale producten en diensten als indirect voor de snelheid, nauwkeurigheid, productiviteit en gemak die digitalisering mogelijk maakt. Dit roept nieuwe vragen op over de rol van operations management binnen een organisatie.
 5. Zorgen voor praktische loopbaanvoorbereiding | Dit programma biedt een kijkje in de zakenwereld door situaties uit het echte leven op te nemen in het curriculum. Studenten zullen leren strategiseren en onderhandelen door middel van casestudy's, debatten en projecten die problemen en obstakels simuleren waarmee operaties en supply chain management-professionals wereldwijd worden geconfronteerd.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

Ontdek nieuwe carrièremogelijkheden met Master in Operations en Supply Chain Management in Madrid.

DISTRIBUTIE LOGISTIEK

Carrières in de distributielogistiek houden toezicht op een proces van start tot voltooiing. Professionals zijn verantwoordelijk voor de opslag en distributie van goederen, evenals het volgen van de goederenstroom van de ene fase naar de volgende. Individuen moeten sterk georganiseerd zijn en in staat zijn om multi-taken uit te voeren om de efficiëntie en output van een organisatie te verbeteren.

AANKOOPCOÖRDINATIE

Inkoopcoördinatoren zijn experts in multi-tasking in een snel veranderende omgeving. Ze behandelen leveranciersrelaties, lossen problemen op met leveranciers en leveranciers, coördineren leveringen en zorgen ervoor dat deadlines en doelen worden gehaald.

WERELDWIJDE AANVOERKETEN

Supply chain managers zorgen voor de coördinatie van alle aspecten van de supply chain. Ze leiden een team van professionals in strategische planning, sourcing van grondstoffen, productieprocedures, levering en logistiek. Individuen moeten zeer bekwaam zijn in onderhandeling, leiderschap en interculturele communicatie.

INVENTARISERING EN COÖRDINATIE

Voorraadmanagers ontvangen transport en verzenden binnenkomende voorraad bij het bedrijf. Ze zijn verantwoordelijk voor het beheer van alle procedures in het magazijn met betrekking tot inventaris en hun team van medewerkers. Vaardigheden in teammanagement, organisatie en communicatie zijn een must.

KLANTENSERVICE

Medewerkers van de klantenservice in Supply Chain Management zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van de juiste workflow door assistentie te verlenen bij de coördinatie van alle magazijnplichten die betrekking hebben op logistieke activiteiten, van productie tot ontvangst door de klant.

BEDRIJFS DUURZAAMHEID EN GROENE WERKZAAMHEDEN

Professionals zijn verantwoordelijk voor het wijzigen van bedrijfspraktijken en het productieproces om milieuschade te minimaliseren en de meest efficiënte oplossingen mogelijk te maken.

SUPPLY CHAIN ​​STRATEGIE

Strategici gaan in gesprek met bedrijfsleiders voor potentiële B2B-activiteiten, implementeren strategische initiatieven voor verbeterde processen, lossen complexe bedrijfsproblemen op en helpen het team efficiënter te werken.

TRANSPORTBEHEER

Transportbeheerders zijn ervoor verantwoordelijk dat alle zendingen in en uit het bedrijf efficiënt, veilig en volgens budgetbeperkingen worden uitgevoerd. Professionals moeten hier een uitgebreide kennis hebben van lokale verordeningen, overheidsbeleid, veiligheidsvoorschriften en wettelijke procedures.

Programma resultaat

leerplan

Ranglijsten

Programma collegegeld

Over de school

Vragen