Keystone logo
GBSB Global Business School Master in Finance in Madrid
GBSB Global Business School

Master in Finance in Madrid

Madrid, Spanje

9 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.750

Op de campus

Invoering

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom Master in Finance in Madrid

 • GBSB Global is officiële ACCA-partner en het enige ACCA computergebaseerd examencentrum in Spanje.
 • Word naast uw masterdiploma ACCA-gecertificeerd op niveau F1-F4 en vergroot uw kansen op werk bij financiële topbedrijven.
 • De Master of Science in Finance wordt gegeven door een unieke mix van leiders uit de industrie en de beste professoren.

programma beschrijving

De Master in Finance in Madrid aan GBSB Global Business School biedt een uitzonderlijk academisch trainingsprogramma dat studenten laat zien hoe echt de wereld van internationale financiën kan fascineren. Dit programma gaat veel verder dan een basiskennis van bankieren en boekhouden en heeft tot doel de diverse concepten, markten en kansen van de financiële sector te ontdekken.

De Master in Finance in Madrid omvat analytische kerncursussen, zoals financiële en managementaccounting, statistische analyse en bedrijfsfinanciering, die studenten allemaal kennis en vaardigheden bieden die essentieel zijn voor topmanagers op dit gebied. Tegelijkertijd geeft de master studenten de kans om een geavanceerd inzicht te krijgen in verschillende gebieden binnen financiën, zoals investeringen, ondernemingsfinanciering, vastgoedfinanciering, fusies en overnames, bedrijfsevaluaties, financiële instrumenten en de manier waarop wereldwijde financiële markten vandaag de dag functioneren .

De Master in Finance in Madrid richt zich op zowel interne financiering van bedrijven als op financieel beheer en dynamische wereldwijde financiële markten en instrumenten. De eerste omvat de analyse van financiële tarieven, de kapitaalstructuur van het bedrijf en de algehele financiële gezondheid en economische prestaties, en is essentieel voor het beheer en de besluitvorming van bedrijven, variërend van startende ondernemingen tot grote ondernemingen. Dit laatste biedt een overzicht van het Wall Street-universum, dat een grote invloed heeft op de moderne samenleving en het politieke toneel, waarin dagelijks verschillende financiële instrumenten, bedrijven en holdings worden verhandeld.

De Master in Finance in Madrid is een van de meest innovatieve masterprogramma's op het gebied van financiën in Spanje, die tot doel heeft het concept van bedrijfseducatie te veranderen en verantwoordelijke, innovatieve en echt wereldwijde bedrijfsleiders voor te bereiden met een diepgaande geavanceerde kennis van het veld van financiën. Studenten leren een grotere culturele intelligentie en bewustzijn te ontwikkelen en leren effectief te werken met mensen met sterk verschillende waarden en gedragingen. De Master in Finance in Madrid wordt gegeven door een unieke mix van leiders uit de industrie en de beste professoren.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Fulltime, ochtenden en middagen
 • Locatie - Madrid, Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Verdien een internationaal erkende certificering via de ACCA.
 • Faculteit met sterke ervaring in financiën.
 • Bedrijfsbezoeken.
 • Studenten uit 70 verschillende landen.
 • Exclusieve toegang tot financiële forums en bankenseminars.
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal.
 • Carrièremogelijkheden bij financiële topbedrijven.

Doelstellingen van het programma

 1. Train professionals die in staat zijn om modellen, methoden en instrumenten voor financieel beheer te gebruiken.
 2. Zorg voor een strategisch kader om verschillende internationale financiële praktijken te beoordelen en te implementeren.
 3. Geef studenten een brede en professionele kennis van alle gebieden van internationale financiën.
 4. Ontwikkel een strategisch begrip van financiën en het vermogen om rekening te houden met de relaties tussen financiën en andere bedrijfsgebieden.
 5. Creëer bewustzijn van de snel veranderende en diverse financiële wereld en de uitdagingen waar deze voor staat.
 6. Interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden verbeteren om zeer effectieve bedrijfsmanagers en leiders te zijn.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

Open de wereld van nieuwe professionele kansen en bouw een carrière op in de financiële sector met de Master in Finance in Madrid.

ACCOUNTING

Accountants organiseren en maken de financiële overzichten van een bedrijf op, zorgen voor de financiële besluitvorming en investeringen en adviseren het topmanagement bij financiële planning en bescherming. Accountants moeten zeer bedreven zijn in statistische analyse, en ze moeten technisch onderlegd en georganiseerd zijn.

AUDIT

Auditors zijn verantwoordelijk voor het analyseren en goedkeuren van de cruciale financiële overzichten van een organisatie. Auditors moeten zeer gedetailleerd zijn en financiële fouten kunnen opvangen, en ze moeten over geavanceerde computervaardigheden beschikken. Deze carrières omvatten meestal reizen en communicatie tussen bedrijven, dus sterke communicatieve vaardigheden zijn ook nodig.

VENTURE CAPITAL

Durfkapitalisten beoordelen opkomende startende bedrijven en gebruiken hun financiële expertise om fondsen toe te wijzen aan de bedrijven waarvan zij voorspellen dat ze in de toekomst de grootste ROI's zullen hebben. Risicokapitalisten moeten in staat zijn risico's te beheersen en zichzelf te beschermen tegen verlies, aangezien het faalpercentage op dit gebied hoog is.

BEDRIJFSFINANCIËN

Professionals in bedrijfsfinanciering zijn verantwoordelijk voor het beschermen, behouden en vergroten van het financiële kapitaal dat wordt gebruikt om ondernemingen van alle niveaus te runnen. Ze zijn verantwoordelijk voor het nemen van berekende risico's met als doel het bereiken van een maximale winstgevendheid voor de onderneming. Dit zijn risicovolle, hoge beloningsposities bedoeld voor degenen die zelfverzekerde besluitvormers en onderhandelaars zijn.

COMMERCIEEL BANKIEREN

Er zijn ruime carrières in het commerciële bankwezen, variërend van werken als accountmanagers tot tellers, filiaalmanagers en meer. Commerciële bankposities bij grote, nationale banken zijn geweldig voor diegenen die zich langdurig bij een organisatie willen aansluiten en van binnenuit gepromoot willen worden of de optie willen om in de loop van de tijd naar verschillende steden te verhuizen.

INVESTERINGSBANK

Investeringsbankiers behandelen risicovolle situaties waarbij futures worden verhandeld en hun klanten worden begeleid bij vermogensbeheer. Professionals hier moeten experts zijn in risico-, onderhandelings-, communicatie- en branchekennis.

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen