Keystone logo
GBSB Global Business School Master in bedrijfsinnovatie in Madrid
GBSB Global Business School

Master in bedrijfsinnovatie in Madrid

Madrid, Spanje

9 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.750

Op de campus

Invoering

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom Master in bedrijfsinnovatie in Madrid

 • Bestudeer bedrijfsinnovatie in een businessschool waar 'digitaal' centraal staat. GBSB Global is de enige instelling voor hoger onderwijs in Spanje die door Microsoft is erkend als leider op het gebied van digitaal onderwijs. Onderscheid jezelf van de concurrentie.
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën.

programma beschrijving

De Master in Business Innovation in Madrid aan de GBSB Global Business School is een diploma dat zakelijke professionals van vandaag transformeert in de leiders, drijfveren en voorstanders van innovatie van morgen. Dit programma stimuleert koestering en ontwikkelt het innovatieve potentieel dat studenten bezitten.

Het programma Master in Business Innovation in Madrid is ontworpen om een ​​impact te hebben op studenten en hun vermogen om innovatieve processen effectief te beheren, te verwoorden en te implementeren binnen hun standplaatsen.

De Master in Business Innovation in Madrid leert studenten globale industrieën te analyseren, markten van onzekerheid en verandering te begrijpen en waarde toe te voegen aan een product of dienst in de bedrijfswereld. Dit programma omvat praktische cursussen die studenten zullen stimuleren hun vaardigheden te verbeteren in brainstormen, agile methodieken en creatief denken.

Master in Business Innovation in Madrid bereidt studenten voor op de veelzijdige wereld van bedrijfsontwikkeling door relevante leringen op te nemen in onderwerpen als ontwerpdenken, productinnovatie, bedrijfsmodelontwerp en kennisbeheer. Om een ​​wereldwijde opleiding te ontvangen die kan worden toegepast op de internationale markt, zullen studenten ook expertise ontwikkelen op complementaire studiegebieden, zoals internationale onderhandelingen, marktonderzoeksmethoden en duurzaamheid en bedrijfsethiek.

Master in Business Innovation in Madrid bij GBSB Global omvat de nieuwste interactieve lesmethodes en workshops die verschillende innovatieve businessmodellen ontwikkelende technieken omvatten zoals Business Model Canvas, rapid prototyping, empathie mapping, user persona methodologie, Lego ® Serious Play® en andere.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Fulltime, 's avonds
 • Locatie - Madrid, Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Faculteit met industrie-ervaring.
 • Bedrijfsbezoeken.
 • Studenten uit 70 verschillende landen.
 • Exclusieve internationale zakelijke evenementen.
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal.
 • Carrièremogelijkheden bij Topbedrijven Barcelona en over de hele wereld.

Doelstellingen van het programma

 1. Leer studenten hoe ze succesvolle besluitvormers kunnen zijn door ze bloot te stellen aan voorbeelden uit de praktijk door middel van industriële bezoeken, bedrijfspresentaties, wereldwijde studiereizen en meer.
 2. Geef het meest relevante curriculum dat de meest innovatieve leringen en praktische kennis bevat die wordt toegepast op bedrijfsinnovatie.
 3. Bereid studenten voor op concurrerende markten over de hele wereld met een opleiding gericht op een globaal bedrijfsperspectief en cultureel bewustzijn.
 4. Ontwikkel een dieper begrip van innovatieprocessen en -methoden, bedrijfsmodelontwerp, product- en dienstenontwikkeling en ontwerpdenken.
 5. Transformeer studenten in toekomstige leiders van de bedrijfswereld door relevante kennis te bieden die kan worden toegepast op bedrijfsinnovatie.
 6. Zorg voor een opleiding met een sterke filosofie ingebed in bedrijfsethiek en duurzaamheid.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

Ontwikkel een internationale carrière met de Master in Business Innovation in Barcelona.

Digital Transformation Manager

Verantwoordelijk voor de digitalisering van bestaande of nieuwe producten & / of diensten. Ze gebruiken digitale expertise om online een marketing-, communicatie- en managementstrategie te ontwikkelen.

Business Analyst

Verantwoordelijk voor het maken en ontwerpen van bedrijfsmodellen met op maat gemaakte inkomstenstromen en prijsstrategieën voor de nieuwe producten en / of diensten van een bepaalde organisatie.

Innovatie-ingenieur

Ingenieurs behandelen de meer technische aspecten van bedrijfsinnovatie, voornamelijk door innovatieve prototypen te maken en nieuwe supply chain-strategieën te ontwikkelen.

Agent wijzigen

Verander Agents zijn verantwoordelijk voor de motivatie en het management van mensen binnen een organisatie. Hij of zij kan transformationele bedrijfsstrategieën maken en implementeren om de efficiëntie van bedrijfsactiviteiten en resultaten te verbeteren.

Business Development Manager

Individuen voeren hier consumentenonderzoek, marktanalyse en industrieprognoses uit om nieuwe kansen in de markt voor toegang tot het bedrijf te identificeren.

Innovation Analyst

Innovatieanalisten volgen de activiteiten van concurrenten op de markt en gebruiken onderzoek en analyses om verbeteringen in het bedrijfsproces aan te sturen. Hun doel is ervoor te zorgen dat productontwikkeling in lijn is met de algemene bedrijfsstrategie.

Innovation Catalyst

Innovatiekatalysatoren zijn professionals met geavanceerde vaardigheden in het bestuderen en voorspellen van culturele trends in de markt. Katalysatoren zijn verantwoordelijk voor het stimuleren van de groei van de wereldmarkt op basis van de beoordeling van de consumentenvraag en marktkansen.

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen