Keystone logo
Gardner-Webb University Godbold School of Business

Gardner-Webb University Godbold School of Business

Gardner-Webb University Godbold School of Business

Invoering

GSB ondersteunt de missie van Gardner-Webb University door zowel afgestudeerde als niet-gegradueerde professionele training in de zakelijke disciplines te bieden aan een diverse studentenpopulatie. Het vergroot de reikwijdte van de universiteit door de leer- en analytische vaardigheden die worden bevorderd door de vrije kunsten en de morele en ethische waarden van het christelijk geloof toe te passen op de praktijk van zakelijke activiteiten in de binnenlandse en wereldwijde arena's. Het moedigt zowel zijn faculteit als zijn studenten ook aan om levenslang te leren, dienst aan God en de mensheid te waarderen en karakter bij studenten op te bouwen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Boiling Springs

    South Main Street,110, 28017, Boiling Springs

    Opleidingen

    Vragen