Keystone logo
© Penn State Great Valley
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Invoering

Gannon is een katholieke, diocesane universiteit die zich toelegt op uitmuntendheid in onderwijs, wetenschap en service. Onze docenten en medewerkers bereiden studenten voor om wereldburgers te worden door middel van programma's die zijn gebaseerd op de vrije kunsten en wetenschappen en professionele specialisaties. Geïnspireerd door de katholieke intellectuele traditie, bieden we een uitgebreide, op waarden gerichte leerervaring die de nadruk legt op geloof, leiderschap, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid.

De geweldige locatie van Gannon

Wij zijn gevestigd in de op drie na grootste stad van Pennsylvania en een van de drukste havens aan de Grote Meren. De stedelijke campus van Gannon, midden in het centrum van Erie, ligt op twee uur rijden van Cleveland, Buffalo en Pittsburgh. Onze unieke locatie en faciliteiten creëren een speciale sfeer die bevorderlijk is voor leren, wetenschap, onderzoek, service en persoonlijke groei.

De Gannon-ervaring

Vraag de leerlingen wanneer ze het meeste plezier hebben gehad bij Gannon, en je krijgt verschillende antwoorden: nieuwe vrienden maken in hun FYT-groep, rondhangen in The Commuter Corner, diepgaande gesprekken voeren in hun residentie of naar evenementen gaan bij de Ridderclub. Iedereen heeft een ander antwoord. Dat komt omdat Gannon een breed scala aan activiteiten en organisaties biedt om aan alle interesses te voldoen.

We erkennen dat elke student een uniek individu is met verschillende interesses, sterke punten en dromen. Ons doel is om studenten te helpen een gevoel van verbondenheid op de campus te creëren door hen een verscheidenheid aan mogelijkheden te bieden om hun fit te vinden.

Onze gastvrije, vriendelijke omgeving is de perfecte plek om deel te nemen aan evenementen op de campus, lid te worden van een van onze meer dan 100 organisaties en iets nieuws te proberen.

Onze door studenten geleide activiteitenprogrammeringsraad organiseert leuke evenementen, waaronder sprekers, concerten en uitstapjes. Ons recreatie- en wellnesscentrum biedt groepsfitnesslessen, intramurale lessen en sportclubs. U kunt meer over uzelf en uw plaats in de wereld te weten komen via ons Campus Ministry Office en Centre for Social Concerns. Er zijn ook talloze manieren om te reizen via Study Abroad, door faculteiten geleide reizen, Alternative-Break Service Trips en ons TRAVEL-programma. En ons Office of Leadership Development and Campus Engagement biedt ontwikkelingsprogramma's die studenten helpen zichzelf en hun leiderschapspotentieel beter te begrijpen om de wereld om hen heen te verbeteren.

Waar je ook voor kiest, er is een plek voor jou in de Gannon-familie.

Campusfuncties

Gannon's campus in Erie, Pennsylvania staat centraal in veel bedrijven en organisaties die studenten praktische leermogelijkheden bieden. Deze stedelijke campus in het hart van het centrum ligt op loopafstand van restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden en de stranden van Lake Erie in de buurt, en op slechts twee uur rijden van Cleveland, Buffalo en Pittsburgh.

Met ongeveer 20.000 studenten binnen een straal van 20 mijl is Erie, Pennsylvania een universiteitsstad. Direct naast de campus van Gannon in het centrum vind je stagemogelijkheden en coöperatieve banen bij overheidsinstanties, lokale bedrijven en ziekenhuizen. Als je schooldag voorbij is, zul je ook veel plezier hebben. Verken musea, galerieën, theaters en restaurants in het hart van de stad, allemaal op steenworp afstand van Gannon en 11 kilometer van de stranden van Lake Erie in de buurt.

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Erie

   Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

   Vragen